• DOLAR 32.325
  • EURO 34.725
  • ALTIN 2414.288
  • ...
Sakarya'da Gazze nöbeti: Uzun ve çileli zulüm yılları elbet sona erecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sakarya Milli İrade STK'ları adına Zafer Dergisi tarafından Adapazarı Atatürk Kültür Merkezi önünde düzenlenen basın açıklamasında, "Gazzeli kardeşlerimiz tüm dünyanın gözünü hiç olmadığı kadar açmış tüm dünyada Siyonizmin yalanları bir bir sönmeye başlamıştır. Bu uzun ve çileli zulüm yılları elbet sona erecek." ifadeleri yer aldı.

Zafer Dergisi adına basın açıklamasını okuyan Cihat Deniz, Rahmet ayı Ramazan'ı geride bırakırken Ramazan Bayramı'nı hüzünlü bir şekilde karşıladık. Filistin'de direnen kardeşlerimize yeterince destek olmamanın hüznünü ve utancını taşıyoruz. Terörist israil tarafından işlenen zulümler, dünyanın gözünün önünde sanki bir film gibi gösterime sokuluyor. Çocuklar, masumlar, acımasız ve orantısız bir güç kullanılarak yok ediliyor. Ümmetin izzetli halkı olan Gazzeli kardeşlerimiz açlık, hastalık, vahşet, katliam ve soykırıma maruz bırakılarak direnişleri kırılmaya çalışılıyor. Bebekler şafak vakti doğup akşam vakti öldürülüyor. Kimisi dünyaya gözünü açmadan katlediliyor. Bütün dünya seyredip çetelesini tutmaktan fazlasına cesaret edemiyor." dedi.

"Uzun ve çileli zulüm yılları elbet sona erecek"

Gazze'deki soykırıma karşı bütün yoksunluklara rağmen şanlı direnişin 6 aydan fazladır devam ettiğini hatırlatan Deniz, "İsrail, neredeyse yirmi yıldır abluka altında tuttuğu Gazze'de İnsanlık dışı katliamlar gerçekleştirdi, yaptıklarıyla tarihe bir soykırım suçlusu olarak geçti. ABD'nin ve emperyalist işbirlikçilerinin tüm desteğine rağmen Gazze direnişine karşı da hiçbir askeri başarı elde edemedi. Gazzeli kardeşlerimiz tüm dünyanın gözünü hiç olmadığı kadar açmış tüm dünyada Siyonizmin yalanları bir bir sönmeye başlamıştır. Bu uzun ve çileli zulüm yılları elbet sona erecek. Bu doğum, ne kadar çileli de olsa elbet gerçekleşecek. Asırlık zulüm, esaret sona erecek." diye konuştu.

"Filistin'in kurtuluş mücadelesi bu aziz milletin öncelikli davası olmalıdır"

Zulmün ebediyen devam etmeyeceğini, dünyanın ve insanın yaradılışına, fıtratına da aykırı olduğunu kaydeden Deniz, "İla-yi kelimetullah, nizam-ı âlem davası için kolay kazandığımız hiçbir zaferimiz olmadı. Dünyada mazlum milletleri koruyup gözetebilmek için, kendi sevdiklerinden, canından vazgeçen, bir mezar taşına ve tümseğe dahi minnet etmeyen bir milletin afatı olarak Filistin'in kurtuluş mücadelesi bu aziz milletin öncelikli davası olmalıdır. Bizler bu süreçte sesimizi, soluğumuzu, çabamızla neyin parçası olup olmadığımıza karar veriyoruz. Dünyada ve Ahirette İslam'ın izzetine sahip olanlarla haşrolmak için mücadele veriyoruz. Kendi yolunda cihat edenlere izzet, yolundan yüz çevirenlere zillet elbisesi giydiren, tarih boyunca haddini aşmış nice tağutları helak eden, yeryüzünün mustazaflarına özgürlük, salih kullarına yeryüzünün verasetini vadeden Rabbimize hamd ediyoruz. Bu vesile ile Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın kurtuluşu yolunda şehit edilen kardeşlerimize yüce Allah'tan rahmet, yaralılara ve hastalara acil şifalar, siyonist düşmanın hapishanelerindeki tutuklu ve mahkûmlara özgürlük; İslam ümmetinin onurunu koruyan mücahitlerimize, Allah'ın izni ve kudretiyle yakın bir zamanda apaçık bir zafer nasip etmesini niyaz ediyoruz." şeklinde konuştu. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir