• DOLAR 32.392
  • EURO 34.723
  • ALTIN 2383.818
  • ...
MHP'den erken seçim açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, partisinin Bursa İl Başkanlığı tarafından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma töreninde, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu

Milletin, kararı ne olursa olsun her zaman başlarının üzerinde olduğunu vurgulayan Büyükataman, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu seçimlerde milletimizin verdiği mesajı doğru okumak, tüm boyutlarıyla değerlendirmek ve milletimize daha iyi hizmet edebilmek üzere çalışmalarımıza başladık. Ekonomik sorunların sosyal ve siyasal hayata olan yansıması sonucu ortaya çıkan tepkilerin tabii ki farkındayız.” diye konuştu.

Büyükataman, Cumhur İttifakı olarak milletin sandığa yansıttığı tüm sorun ve sıkıntıları dikkatle inceleyecek ve her vatandaşı refaha kavuşturacak bir vizyonla, çalışmalarını tüm hızıyla sürdüreceklerini dile getirdi.

Türkiye’nin bu seçimlerde yerel yöneticilerini seçtiğini anımsatan Büyükataman, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Türkiye’de bir iktidar değişikliği yoktur. Cumhurbaşkanımız ve kabinesi görevinin başındadır. Türkiye Cumhuriyeti, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yoluna devam etmekte ve Cumhur İttifakı'nın sarsılmaz iradesiyle yükselişini sürdürmektedir. Mahalli İdareler Seçimleri sonrası oluşan atmosferde siyasi fırsatçılığa soyunup erken seçim çığırtkanlığı yapanlar, Türkiye'de bir kriz ortamı yaratmaya çalışanlar, büyük bir yanılgı içerisindedirler.

ERKEN SEÇİM TARTIŞMALARI

Aziz milletimiz bu zihniyete ülkenin emanet edilemeyeceğinin kararını, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde çok net ortaya koymuştur. Sanki iktidar değişikliği olmuş gibi yaygara koparıp milli ve manevi değerlerimize saldırmak için el ovuşturanlar, bilsinler ki bu sinsi arayış hüsrana uğramaya mahkumdur. Türkiye, erken seçim söylemleri üzerinden yaratılmak istenen istikrarsızlığa teslim olmaz ve olmayacaktır.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir