• DOLAR 32.381
  • EURO 34.696
  • ALTIN 2402.809
  • ...
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz’dan Ramazan Bayramı mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Açıklamasında Durmaz, bayramın Gazze’de devam eden zulüm ve işgalin bir an evvel sona ermesine vesile olması dileğinde bulundu.

“Bayramlar birlik ve beraberliğin nişanesi olan en güzel günlerdir”

Bayramların sevgi ve kardeşliğin nişanesi olduğunu belirten Durmaz, “Bayramlar sevgi ve kardeşliğin, birlik ve beraberliğin nişanesi olan en güzel günlerdir. Bizleri bir Ramazan Bayramı’nı daha ulaştıran Rabbimize sonsuz hamd-u senalar olsun. Bu bayramı en güzel şekilde geçirmek dileğiyle, tüm Antalyalı hemşerilerimizin ve aynı zamanda tüm İslam âleminin bayramını tebrik ederim.” dedi.

“7 Ekim’de başlayan zülüm ve işgal hala devam ediyor”

Bu bayrama da buruk girdiklerini vurgulayan Durmaz, “Malum bu bayrama da biz buruk girmiş bulunmaktayız. Bu bayramda da Filistin’de, Gazze‘de kardeşlerimiz katledilmektedirler. 7 Ekim’den bu yana başlayan zülüm ve işgal hala devam etmektedir. Bu vesileyle bu bayramın Filistin’de, Gazze’de devam eden zulüm ve işgalin ve soykırımın bir an evvel sona ermesine vesile olmasını tüm kalbi duygularımla Rabbimden niyaz ediyorum. Bayramınız kutlu olsun. Îda we pîroz be.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir