• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Madeni Sanatkâr esnafına sertifika
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Sertifika törenine Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer ve yönetim kurulu üyeleri ile Tarsus SGK Müdürü Yılmaz Karakoç, vergi dairesi müdürleri ile ilçede kurulu esnaf odası başkanları ve sertifika almaya hak kazanan esnaf katıldı.


Sertifika dağıtım töreninin açılış konuşmasını yapan Tarsus Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, 1 Ocak 2013 tarihinde çıkan 6331 sayılı iş sağlığı ve iş güvenliği yasası gereğince oda üyelerine yönelik iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimleri düzenlediklerini belirterek, bugün bu eğitimi tamamlayıp, üyelere sertifika dağıtmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.


ESOB Başkanı Talat Dinçer ise yaptığı konuşmada, Tarsus Madeni esnaf sanatkârı için belediye işbirliği ile başlattıkları sanayi sitesi projesinin de son aşamaya geldiğini sözlerine ekleyerek, "Üyelerimizin sorun ve beklentilerine yönelik her konuda oda başkanlarımız ve yerel-genel idare temsilcileriyle görüşme halindeyiz. Esnafımızın menfaatine, esnafımızın lehine olacak her kararı birlikte alıyoruz. Esnafımızla iç içe, omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz." dedi.


Yapılan konuşmaların ardından iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimlerine tamamlayan esnaf sanatkârlara sertifikaları Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer, Tarsus SGK Müdürü Yılmaz Karakoç ve diğer protokol üyelerince verildi. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir