• DOLAR 32.29
  • EURO 34.845
  • ALTIN 2408.17
  • ...
HÜDA PAR Adana adayı Demir'e seçim çalışmaları ziyaretlerinde yoğun teveccüh
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR'ın Adana adayları, seçim dönemi boyunca yoğun tempo sarf ederek esnaf, dernek, ev ziyaretleri, kanaat önderleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim çalışmaları boyunca sahada yoğun bir tempo ile çalışan HÜDA PAR Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Salih Demir ve HÜDA PAR belediye başkan adayları, seçim çalışmaları kapsamında çalmadık kapı ve gönül bırakmadı.

Seçime saatler kala temaslarını sürdüren Demir, HÜDA PAR Kozan Belediye Başkan adayı Serkan Tan ve İmamoğlu Belediye Başkan adayı Metin Görbüz ve Seyhan Belediye Başkan adayı Fethullah Beyazçiçek ile beraber temaslarda bulunarak vatandaştan destek istedi.

Ziyaretlerde yıllardır ilçelerinde aynı yüzlerden ve hizmetsizlikten şikâyet eden esnaf, değişimin şart olduğunu söyleyerek ziyaretleri dolayısıyla HÜDA PAR adaylarına teşekkür etti.

Adana'da HÜDA PAR Belediyecilik anlayışının gelmesi için gerçekleşecek 31 Mart Yerel Seçimleri'nde halktan destek talebinde bulunan Demir, gelecek nesillerin emniyeti ve huzurlu toplumlar için HÜDA PAR'a oy verilmesi ve güçlendirilmesi çağrısında bulundu.

Demir, "Ey benim çok kıymetli Adanalı hemşerilerim, 1 dakika düşünelim ve beş yıl pişman olmayalım. Gelin bu sefer HÜDA PAR diyelim. Cesur, dürüst, ahlaklı, güvenilir, adil ve kararlı bir belediyecilik bizimle olur, HÜDA PAR'la olur.' ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir