• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Arda Güler 930 milyon euro'luk dev kulübe transfer oluyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Real Madrid'de sürekli forma giymemesine rağmen potansiyeli ve kalitesiyle dikkat çeken Arda Güler'le ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İspanyol basınında yer alan habere göre; Alman ekibi Bayern Münih, Arda Güler için harekete geçti.

Alman devinin, genç yıldız arayışında olduğu belirtilen haberde, bu isimlerden birinin de Arda Güler olduğu ifade edildi.

BAYERN MÜNİH ARDA GÜLER'İ İSTİYOR
Haberin devamında Bayern Münih yetkililerinin Real Madrid başkanı Florentino Perez ile iyi ilişkilerde bulunduğu, Alman yetkililerinin Arda Güler için sürpriz bir teklif yapabileceği iddia edildi.

1 GOL ATTI 1 PENALTI YAPTIRDI
Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e katılan Arda Güler, İspanyol deviyle 7 karşılaşmaya çıktı. Yıldız oyuncu, bu karşılaşmalarda 1 gol kaydetti. Transferin gerçekleşmesi halinde daha önce Süper Lig'de oynayan Kim Min Jae ve Sacha Boey'le aynı takımda forma giyecek olan Arda Güler'in de Alman devine sıcak baktığı bildirildi. Bundesliga'nın en başarılı takımı olan ve toplamda 930 milyon euro'luk kadrosuyla göz büyüleyen Bayern Münih'in müzesinde tam 83 kupa bulunuyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir