• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Ürdün, Siyonist dostu Almanya'nın da katılımıyla, Gazze'ye yardım indirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ürdün ordusundan yapılan yazılı açıklamada, Gazze Şeridi'nin kuzeyine havadan 5 yardım indirme operasyonu düzenlendiği ifade edildi.

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki bazı bölgelere gerçekleştirilen havadan yardım indirme operasyonuna Ürdün Hava Kuvvetleri'ne ait 2, Mısır, BAE ve Almanya'ya ait birer uçağın katıldığı aktarıldı.

Soykırımın başladığı 7 Ekim'den bu yana Ürdün'ün Gazze Şeridi'ne gerçekleştirdiği havadan yardım indirme operasyonlarının sayısının 62'ye, "kardeş ve dost ülkeler" işbirliğinde gerçekleştirdiklerinin sayısının da 104'e çıktığı kaydedildi.

Daha Önceki Tüm Yardım İndirme Operasyonlarında Olduğu Gibi, Bu Operasyonda da Siyonist Dostu Bir Ülke Var

Ürdün veya Mısır tarafından düzenlenen Gazze'ye yardım operasyonlarının tümünde Siyonist rejime koşulsuz destek veren ülkelerden ABD, İngiltere ve ya Almanya mutlaka bulunuyor. Bu operasyonda da değişen bir şey olmadı ve Gazzelileri ölümle sürükleyen ülkelerden biri olan Almanya, Gazze halkına yardım bahanesiyle operasyona katıldı.

Bilindiği gibi Gazze'ye havadan yardım indirme operasyonları, bilinçli bir şekilde yapılan yanlış uygulamalar nedeniyle, sık sık katliam operasyonlarına dönüşüyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir