• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Ramanlı: 31 Mart zaferimizin sembolü olacak inşallah
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ramanlı, Batman'ın önemli ticari noktalarından olan 8. Cadde esnafını ziyaret etti.

Esnaf ve halkın taleplerini dinleyen Ramanlı, projelerini tanıttı ve gelen soruları cevapladı.

Esnaf ziyareti sonrası Ramanlı, Batman’da hizmet veren çiğköfte esnafıyla birlikte iftarını açtı.

İftarda şehrin önemli sorunlarına çözüm üretecek projeleri hakkında bilgi veren Ramanlı, halka hak ettikleri hizmeti sunmak için yola çıktıklarını ve mahkûm oldukları alışkanlıkları değiştireceklerini belirtti.

Vizyon ve liyakat sahibi kadrolarla birlikte halka hizmet edeceklerini vurgulayan ve geleneksel alışkanlıkları ve ezberleri bozacaklarını dile getiren Ramanlı, halka daha iyi bir Batman vaat etti.

Ramanlı açıklamasında, "8. Cadde esnafını ziyaret ettik. Son ana kadar halkımızın içinde olacak, desteklerini isteyeceğiz. Milletvekilliği sürecimizde bize başvuran kimseye kim olduğunu, kimlerden olduğunu, hangi partiye oy verdiğini sormadık. Belediye başkanlığı sürecimizde de aynı şekilde halkımıza ayırım yapmadan hizmet edeceğiz." dedi.

İftar sonrası teravih namazına katılan Ramanlı, Hürriyet ve Petrolkent mahallelerinde bulunan kıraathaneleri ziyaret ederek projelerini anlattı. Halkın nabzını tutarak doğrudan iletişim kurmayı sürdüren Ramanlı, halkın ihtiyaçlarına odaklanmayı sürdürdü.

Kıraathane ziyaretleri ve toplumla bütünleşme ve doğrudan iletişim kurma çabası ve halkın taleplerini dinleyip projelerini anlatan Ramanlı, "Bu bir halkın uyanışının resmidir. Halkımızın teveccühü bizleri mest etti. Zaten doğmuştu HÜDA PAR'ın güneşi artık ısıtıyor memleketimizi. Karşıyaka Mahallesinde kıraathaneleri gezdik. Büyük bir ilgi ile takip edildik. 31 Mart zaferimizin sembolü olacak inşallah." ifadelerini kullandı.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir