• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Simpsonlar bunu da mı bildi?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Geminin, üzerindeki araçlar ve işçilerle birlikte saniyeler içinde yıkıldığı video, internete düştüğünde kısa sürede viral oldu. Bu olayın yanı sıra, geminin köprüye bilerek çarptığı iddiaları da ortaya atıldı ve birçok spekülatör olayı daha da karmaşık hale getirdi.

ABD, geçtiğimiz günlerde köprüye çarpan kargo gemisinin neden olduğu kazayla sarsıldı. Singapur bandıralı gemi, Baltimore'daki Francis Scott Key Köprüsü'ne çarptı ve çarpma sonucunda köprünün büyük bir kısmı üzerinde araçlar varken aniden çöktü.

YERİ VE ZAMANI DA ÖRTÜŞÜYOR

Kazayla ilgili soruşturma devam ederken, Simpsons dizisinin hayranları internette komplo teorileri üretmeye başladı. Sosyal medyada diziden olduğu belirtilen bir sahne paylaşıldı.

Bu sahnede, Baltimore'da yaşanan kazaya çok benzeyen görüntüler yer alıyordu, bu da gündeme oturdu. Hayranlar, bu kazaya Simpsonlar'ın bir bölümünde değinildiğini öne sürdü. Viral olan görüntülerde, köprü kazasının yeri ve zamanı da örtüşüyordu.

UZMANLARDAN YANIT GECİKMEDİ

Dünya üzerinde meydana gelen çok sayıda felaketi önceden tahmin ettiği konuşulan çizgi filmin 35. sezon 8. bölümünde Baltimore Köprüsü'nün yıkıldığını iddia eden kullanıcılara yanıt gecikmedi.

Ancak, iddialara yanıt veren uzmanlar, söz konusu bölümde yıkılan köprünün Baltimore'daki köprü değil, İskoçya'daki Forth Köprüsü olduğunu açıkladı. Uzmanlar, dev bir kargo gemisinin yıktığı Baltimore gemisine çizgi filmin hiçbir bölümünde yer verilmediğini ifade ediyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir