• DOLAR 32.25
  • EURO 34.692
  • ALTIN 2397.262
  • ...
"Gençler Darbeye Direniyor" yürüyüşü yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MALATYA - R4BİA platformu üyesi olan Genç Memur Sen'in öncülüğünde, direnişin 100. günü münasebetiyle tüm Türkiye'de "Gençler darbeye direniyor" adı altında yürüyüş yapılacak.

Perşembe günü 12.00-13.00 saatleri arasında "Gençler Darbeye Direniyor" temalı yürüyüş ve basın açıklaması Yeni Camii Meydanında yapılacak.

Konu ilgili olarak yapılan açıklamada, "R4BİA direnişinin 100. gününde tüm yurtta Genç Memur-Sen öncülüğünde 'Gençler Darbeye Direniyor' temalı bir eylemimiz olacaktır. 10 Ekim Perşembe günü saat 12.00 - 13.00 arasında gerçekleşecek olan eylemimizin Malatya ayağında, Merkez Kız Meslek Lisesi önünden yeni camii meydanına kadar yürüyüş yapılacaktır. Yeni Camii meydanında basın açıklaması ile R4BİA direnişinin 100. gününde tüm Mısırlı kardeşlerimizin yanında onların bu haklı davalarında darbeye karşı direnişlerinde sonuna kadar destek olduğumuzu haykıracağız. Bu nedenle ilimizdeki tüm siyasi parti, sivil toplum kuruşlarının gençlik teşkilatları ve halkımızı 'Gençler Darbeye Direniyor' adlı etkinliğimize davet ediyoruz."denildi. (Enis Ağırbaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir