• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Demir'den, Pozantı ilçesinde esnaf ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR'ın Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Demir, seçim çalışmaları kapsamında HÜDA PAR ilçe Belediye Başkan adayları ile birlikte esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Pozantı İlçesi'nde Belediye Başkan adayı Adnan Kaplan ve birçok partiliyle birlikte esnafı ziyareti gerçekleştiren Demir, esnaftan ve vatandaştan destek isteyerek projelerini anlattı.

Pozantı'da esnaftan ve vatandaşlardan "Bu Sefer HÜDA PAR" diyerek destek vermelerini talep eden Demir, HÜDA PAR'ın 'Dürüst Belediyecilik ve Gerçek hizmet' anlayışı ile ilgili bilgi vererek 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan seçimler için HÜDA PAR'ın tercih edilmesini talep etti.

Pozantı'da ve ilçelerde ciddi bir değişimin yaşanması gerektiğini belirterek değişimin şart olduğunu ifade eden Demir, vatandaşlardan HÜDA PAR'a destek vermeleri talebinde bulundu.

Demir, temaslarında gençliğin bir çıkmazda olduğuna dikkat çeken ve gelecek nesiller için HÜDA PAR'ın güçlenmesi için destek verilmesi gerektiğini kaydetti.

Demir, esnafın ve vatandaşın sorunlarını dinleyip not alarak, sorunların çözüm için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir