• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR Yazıhan Belediye Başkan adayı Yılmaz: Birinci önceliğimiz ilçemizin kronikleşmiş sorunlarına neşter vurmak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Yazıhan Belediye Başkan adayı Fehmi Yılmaz, Hekimhan Belediye Başkan adayı Yunus Baytok ve beraberindeki heyet, kırsal Bereketli, Çivril, Epreme, Konak, Çavuş, İriağaç ve Tahtalı Mahallelerinde vatandaşları ziyaret etti.

Ziyaretlerde vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Yılmaz, HÜDA PAR'ın misyonunu ve seçildikleri takdirde yapacakları hizmetleri anlatarak, kendilerinden destek talebinde bulundu. 

"Birinci önceliğimiz kronikleşmiş sorunlara neşter vurmak"

Yılmaz, yapılan ziyaretlerle ilgili "Ziyaret ettiğimiz köylerin hemen hemen hepsinde ulaşım ve altyapı sorunu ile karşılaşıyoruz. Vatandaşlar, belediye başkanı sadece kendi çevresine, yani kendisine oy verenlere hizmet yaptığını dile getirdiler. Özellikle son bir ayda oylarını garanti ettiği köylere sınırsız hizmet yapıyor ama kendilerine oy vermeyeceklerini bildiği vatandaşlara da hizmet götürmüyor. Belediye başkanının halka hizmette pazarlığı olamaz. İster kendisine oy versin ister vermesin hizmeti herkesin ayağına götürmek ile mükelleftir. Allah nasip eder ve halkımız bizi seçerse bize oy veren vermeyen herkese eşit bir şekilde hizmet götüreceğiz. Bu bir lütuf değil, vazifemizdir. Sadece kırsal da değil, Yazıhan'ın neresinde kronikleşmiş sorun varsa Allah'ın izniyle hepsine neşter vuracağız" değerlendirmelerde bulundu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir