• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Aman dikkat: İstanbul ve Ankara Valiliğinden uyarı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cafer Selçuk

MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi ve İstanbul Valiliği, kentte bugün sabah saatlerinden itibaren güney ve güneybatı, zamanla kuzeybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına beklendiği belirtildi.

Açıklamada, fırtına nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

MGM de İstanbul, Kocaeli, Yalova, Kırklareli, Tekirdağ ile Edirne'nin güney ilçelerinde (Enez, İpsala, Keşan) yarın sabah saatlerinden itibaren güney ve güneybatı zamanla kuzeybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına (40-60 km/saat, kısa süreli 70-80 km/saat) beklendiği bildirildi.

Ankara'da kuvvetli rüzgar ve fırtına

Ankara Valiliği sosyal medya hesabından sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen fırtınaya karşı vatandaşları uyardı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; ilimiz genelinde 25 Mart 2024 Pazartesi günü sabah saatlerinden itibaren; güney ve güneybatı, zamanla kuzeybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına (40-60 km/saat, kısa süreli 70-80km/saat) beklendiğinden, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Bu haberler de ilginizi çekebilir