• DOLAR 32.267
  • EURO 34.816
  • ALTIN 2453.699
  • ...
SON DAKİKA
Kurbanlıklar satışa çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 


İSTANBUL- Kurban Bayram'ına bir hafta kalmış olmasına rağmen kurbanlıklar canlı hayvan pazarındaki yerlerini aldı.

Kesim yerlerini daha önceden belirleyen belediyeler, huzurlu bir bayram için önlemlerini artırdı. Hafta sonundan bu yana ise Anadolu'dan kurbanlıklar gelmeye başladı. Büyükbaş kurbanlıklar 3 bin TL ile 14 bin TL, küçükbaş kurbanlıklar ise 500 TL ile 750 TL arasında satışa sunuldu.

İŞLERİMİZ ŞU AN İÇİN BİRAZ DURGUN
Gelen müşterilerden yakınan üreticiler, pazara gelen vatandaşların birçoğunun sadece fiyat öğrenmek için geldiğini söyledi.

Vatandaşların gündüz işte olduğu için pek satış yapamadıklarını belirten üretici Ahmet Salı; "Şu an için gündüz pek işimiz olmuyor. Gündüzleri genellikle vatandaşlar işte olduğu için sakin geçiyor. Akşamları biraz hareketleniyor buralar ama onun dışında gelen vatandaşlar genellikle fiyat sorup gidiyor" diye konuştu.

Fiyatlarda geçen yıla göre bir değişiklik olmadığını belirten üretici Ahmet Salı; "Fiyatlarımız şu an için çok uygun. Geçen yıla göre fiyatlarda bir değişiklik olmadı. Daha ilk günler olduğu için pek müşteri gelmiyor ama hafta sonu büyük bir yoğunluk bekliyoruz" şeklinde konuştu. (Erkan Yavuz - Enes Durmaz / İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir