• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Hamas'tan son dakika açıklaması: Dünya üç maymunu oynuyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas, siyonist rejimin Gazze'deki hastanelere yönelik saldırısına tepki gösterdi.

Hamas'tan yapılan açıklamada şöyle denildi;

İşgalcinin Gazze Şeridi'ndeki sağlık sektörüne ve hastanelere karşı faşist savaşının genişlemesi, Gazze'deki El Nasr Hastanesi'ne dün geceki saldırı , El Amal Hastanesi'ni kuşatması ve ağır hava saldırıları arasında Nasır Hastanesi'ne yönelik saldırılara paralel olarak  Şifa Tıp Kompleksi'nde hasta ve yaralı silahsız sivillere karşı işlenen Siyonist suçlar; işgalin halkımıza yönelik imha savaşını sürdürmedeki ısrarını doğruluyor ve başta hastaneler olmak üzere Gazze Şeridi'ndeki tüm yaşam araçlarını yok ederek onları topraklarından çıkarmaya çalışıyor.

Tüm uluslararası sözleşme ve antlaşmaları ihlal eden, hastaneleri koruma altına alan, sivillerin korunmasına vurgu yapan bu barbarca suçlar ve saldırılar, uluslararası sistemin bu düzenbazı caydırmak için ayağa kalkması gereken bir zamanda,  tüm dünyanın  gözünün önünde gerçekleşiyor. Savunmasız Filistin halkımıza karşı devam eden suçları durdurun ve ona karşı tüm hesap verebilirlik ve ceza araçlarını harekete geçirin.

Milletimizi, Arap ve İslam  dünyasını ve dünyanın özgür halkını Gazze Şeridi'ndeki halkımızı her şekilde ve yolla desteklemek ve desteklemek için acil önlemler almaya çağırıyor, bu faşist suçların halkımızın topraklarına tutunma kararlılığını ancak artıracağını onaylıyoruz. Direnişimiz ancak Siyonist terör ve cinayet makinesi karşısında, bu saldırganlık yenilgiye uğratılana ve halkımızın özgürlük özlemlerini gerçekleştirene kadar kararlı bir şekilde devam edecek. 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir