• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- 30 Temmuz Cumartesi Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Medya Gazetesi; `Umut-Der 2 Bin 500 Aileye Yardıma Hazırlanıyor`
Batman`da Yaptığı yardım çalışmalarıyla tanınan Umut-Der, Ramazan ayında 2 bin 500 aileye gıda ve elbise yardımında bulunmaya hazırlanıyor. Yaklaşık bir hafta öncesi tespit çalışmalarını neticelendirdiklerini söyleyen Umut-Der Genel Başkan Yardımcısı Masum Ayyıldız, "2000-2500 aileye bu Ramazan ayında gıda yardımında veya giyim yardımında bulunmayı hedefliyoruz.

`Askeri Araç Devrildi: 3 Yaralı`
Siirt`in Kurtalan İlçesi Batman karayolu üzerinde bir askeri aracın orta refujlere çarparak takla atması sonucu 3 asker yaralandı.

Pusula Gazetesi; `Askeri Araç Kaza Yaptı, 3 Asker Yaralandı`
Kurtalan`dan Batman istikametine gelen askeri araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

`Umut Der`de Yardım Seferberliği`
İhtiyaç sahibi ailelere verdiği destek ile sık sık gündeme gelen Umut Der, Ramazan ayı nedeni ile adeta yardım seferberliğine hazırlanıyor.

Doğuş Gazetesi; `Askeri Araç Devrildi 1 İ Ağır 3 Yaralı`
Kurtalan-Batman karayolunun 10. kilometresinde direksiyon hâkimiyetini kaybeden askeri araç devrildi. 1`i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı. Yaralılar Batman ve Kurtalan`da tedavi altına alındı.

`Enfa-Der Gercüş te Tesettür Seferberliği Başlattı`
Hak ve Özgürlükler Platformu Üyesi Enfa-Der, Gercüş te Tesettür Seferberliği başlattı. Gercüş te faaliyet gösteren Enfa Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Enfa-Der), dernek binasında düzenlediği programla Tesettür Seferberliği başlattı.


Mezopotamya Gazetesi; `2 Bin 500 Aileye Umut-Der Den Yardım Hazırlığı`
Yaptığı yardım çalışmalarıyla halkın teveccühünü kazanan Batman Umut-Der, Ramazan ayında 2 bin 500 aileye gıda ve elbise yardımında bulunmaya hazırlanıyor.

`Oruçla Bedeni Günahlardan Arındırır`
Tövbelerin, duaların, hayır ve hasenatın kabul olunduğu ramazan ayını değerlendiren Molla Enver Kılıçaslan, Allah "Kim ki, bu aya ulaşırsa oruç tutsun.

Batman Postası Gazetesi; `Umut-Der 2 Bin 500 Aileye Yardıma Hazırlanıyor`
İki haftadır hummalı bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Dernek Başkanı Masum Ayyıldız, hayırsever işadamları ve vatandaşların bu konuda duyarlı olmalarını istedi.

Batman Gazetesi; `Umut-Der 2 Bin 500 Aileye Yardıma Hazırlanıyor`
Yaptığı yardım çalışmalarıyla halkın teveccühünü kazanan Batman Umut-Der, Ramazan ayında 2 bin 500 aileye gıda ve elbise yardımında bulunmaya hazırlanıyor.

Çağdaş Gazetesi; `Mesleki Edindirme Kursu!`
Batman Meslek edindirme kursların proje açılışına katılan Vali Ahmet Turhan, projelerin iyi değerlendirilmesini istedi. (Veysi Rüzgâr - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir