• DOLAR 32.573
  • EURO 35.009
  • ALTIN 2432.524
  • ...
Van`da Kaza: 4 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Alınan bilgilere göre, Van-Başkale karayolunun 25. Km` sinde meydana gelen kaza,  Başkale`den Van`a gelmekte olan 65 AZ 707 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen 65 NN 121 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi.

 

Çarpma sonrası metrelerce sürüklenen aracın şarampole yuvarlanması sonucu araçta bulunanlardan bayanın hayatının kaybettiği belirtilirken,  minibüste bulunan ve yasa dışı yollardan yurda giriş yaptıkları öne sürülen İran uyruklu 2 kişinin de olay yerinde hayatlarını kaybettiği gelen bilgiler arasında. Yaralılardan kimliği henüz açıklanmayan bir kişinin ise kaldırıldığı Gürpınar Sağlık Ocağı`nda hayatını kaybettiği belirtildi.

 

Can pazarına neden olan kazanın olduğu olay mahallinden geçen Van Valisi Münir Karaloğlu, yaralıların hastaneye kaldırılmasına bizzat müdahale ederek olaya müdahil olurken, Vali Karaloğlu`nun talimatıyla olay yerine çok sayıda ambulans ile itfaiye aracı sevk edildi. Yaralılar Gürpınar Sağlık Ocağı ile Van`daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

 

Kaza sonrası güvenlik birimlerince, ölü ve yaralıların kimlik tespitinin yapılmaya çalışıldığı ifade edildi.

Rıdvan Kasap -İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir