• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Muhtaçlara Rahmeteli Uzandı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`da yaptığı hayır hizmetleriyle göz dolduran Rahmeteli Gıda Bankası, her ay düzenli olarak yardım ulaştırdığı muhtaç ailelerin yüzünü Kurban Bayramı öncesinde yine güldürdü. Dernek, Ekim ayı çalışmaları kapsamında 3 kişiden oluşan yaklaşık 40 ekiple 314 aileye gıda paketi ulatırdı.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği Esnaf Komisyonu Başkanı Yalçın Tay, her ayın 25 ile 30`u arasında hazırladıkları yardım paketlerini her ayın biri ila 5 arasında muhtaç ailelere ulaştırdıklarını belirterek, Kurban Bayramı öncesinde 314 ailenin yardımlarını birinci elden ulaştırdıklarını ifade etti.

Yaklaşık 40 ekiple gıda paketlerinin muhtaç ailelere ulaştırmaya çalıştıklarını belirten Tay, "Daha önce başlattığımız bir uygulama ile bu ay da yaklaşık 314 muhtaç ailemize yardımlarımızı birinci elden ulaştırmaya başladık. Bugün inşallah bitireceğiz. Daha önce de ifade ettiğim gibi bizler, bu sayede hem ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Hem yardımlarını birebir ulaştırıyoruz. Ayrıca yerinde tespitlerini yapıyoruz. Her ayın 25 ile 30`u arasında paketlerimizi hazırlıyoruz. Biri ile 5`i arasında ise gönüllülerimizden oluşan ekiplerle bu yardımları ailelerimize ulaştırıyoruz." dedi.

Yapılan çalışmanın aylık çalışma olduğunu ifade eden Tay, Kurban Bayramı çalışmalarına da başladıklarını söyledi.

3`er kişiden oluşan yaklaşık 40 ekiple yardım dağıtımını gerçekleştirdiklerini vurgulayan Yalçın Tay, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ayrıca yardımlarını kapılarına kadar götüren muhtaç aileler de bayram öncesi kendilerine ulaşan yardımdan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Rahmeteli Gıda Bankası gönüllülerine ettiler. (Murat Dalgın-İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir