• DOLAR 32.557
  • EURO 34.877
  • ALTIN 2428.003
  • ...
Refakatçilere gece çorbası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi, refakatçi ile görevli personele gece saatlerinde çorba hizmeti sunmaya başladı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kamu Hastaneleri Birliği Diyarbakır Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammed Güzel Kurtoğlu, birçok hastaneye örnek olacak bir projeyi daha hayata geçirdiklerini belirtti.

 

Kamu Hastaneleri Birliği Diyarbakır Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammed Güzel Kurtoğlu, "Her konuda hasta memnuniyetini göz önünde bulundurduk. Gece vardiyasında çalışan personelimize ve yatan hastalarımıza refakat eden hasta yakınlarına ve gece acile gelen hasta yakınları ve genel yoğun bakımda yatan hasta yakınlarına da gece yarısı çorba servisi yapmaya başladık." dedi.

 

Hastanenin imkânları doğrultusunda bu tür hizmetlerin çeşitliliğini artırmaya gayret göstereceklerini belirten Kurtoğlu, "Hastanemizin yatan hasta servislerinde ücretsiz olarak yapılan sıcak çorba servisi, hasta yakınlarından yoğun ilgi gördü. Zaten bizim amacımız da başta hastalarımız olmak üzere, hasta yakınları ve refakatçilerine maksimum hizmet sunabilmektir." diye konuştu.

 

Kurtoğlu, "Gece çorba dağıtımı hizmetinin' hasta refakatçileri için çok güzel ve anlamlı bir hizmet olduğunu' belirterek, olanaklarımız doğrultusunda bu tür hizmetlerin çeşitliliğini artırmaya gayret göstereceğiz. Zaten bizim amacımız da başta hastalarımız olmak üzere, hasta yakınları ve refakatçilerine maksimum hizmet sunabilmektir" şeklinde konuştu.

 

Son olarak Kurtoğlu, "Hastanemiz tarafından, yatan hastalarımızı yalnız bırakmayan refakatçilerine gece saat 22.00-24.00 saatleri arasında çorba ikramı yapılıyor" dedi. (Yakup Moğulgani - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir