• DOLAR 32.281
  • EURO 35.037
  • ALTIN 2473.93
  • ...
HÜDA PAR'ın Ankara belediye başkan adayları seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ankara'nın Kızılcahamam, Kahramankazan, Elmadağ ve Etimesgut ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR adayları, gündüzleri esnaf ve halkı, akşamları ise evleri ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürüyorlar.

HÜDA PAR Kızılcahamam Belediye Başkan adayı Hümeyra Yılmaz, Kahramankazan Belediye Başkan adayı Engin Dilbaz, Elmadağ Belediye Başkan adayı İsmail Yardımcı ve Etimesgut Belediye Başkan adayı Yunus Yılmaz, esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Bu kapsamda HÜDA PAR adayları ilçe merkezlerindeki esnafları, mahallelerdeki esnaf ve halkın yanı sıra kırsal mahalleleri dolaşarak bu seçim için oy talebinde bulunmaya devam ediyorlar.

Yerel seçim çalışmaları için yoğun mesai harcayan HÜDA PAR'ın belediye başkan adayları, 31 Mart 2024'te yapılacak olan seçimler öncesinde ziyaretlerini sıklaştırarak HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışını anlatıyor, halktan ve esnaftan destek talebinde bulunuyor.

Ziyaretlerde esnafın da sorunlarını dinleyen adaylar, HÜDA PAR'ın 'Dürüst Belediyecilik' anlayışını dile getirip seçimlerde 'Bu Sefer HÜDA PAR' demelerini talep ediyor. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir