• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Mardin’de Vefa Buluşması etkinliği düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Mardin’e gelen Bakan Işıkhan, Artuklu ilçesindeki bir otelde düzenlenen “Vefa Buluşması İftar programına katıldı.

Kur’an-ı Kerim’in okunmasının ardından programda konuşan Işıkhan, Ramazan ayının ilk iftar programında memleketinde, hemşerileriyle bir arada olmaktan memnuniyet ve heyecan duyduğunu belirtti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Mardin’de düzenlenen bir iftar programında yaptığı konuşmada, farklı dinlerden ve dillerden insanların bir arada yaşadığı Mardin’in birlik ve dayanışmanın güzel bir örneği olduğunu ifade etti.

Prof. Dr. Işıkhan, Mardin’de düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, ‘Türkiye Yüzyılı’ için birliğe ve kardeşliğe ihtiyaç olduğunu söyledi.

Işıkhan, farklı dinlerden ve dillerden insanların bir arada yaşadığı Mardin’in birlik ve dayanışmanın güzel bir örneği olduğunu aktardı.

Prof. Dr. Işıkhan Mardin’in farklı dillerden ve farklı dinlerden insanların bir arada yaşadığı bir kent olduğunu ifade ederek, “Ramazan ayı, kendimizi maneviyata adamak, dayanışma içinde olmak ve toplumumuzun bir parçası olarak sorumluluklarımızı hatırlamak için bizlere fırsat sunar. Farklılıklarımız bizi zenginleştirir ve bizi birbirimize daha da yakınlaştırır. Birlikte aynı sofrayı paylaşmak, birbirimizin inançlarını, değerlerini anlamak ve saygı göstermek, toplumumuzda barış ve uyumun temelini oluşturur.” ifadelerini kaydetti.

Işıkhan, konuşmasına şöyle devam etti: “Allah bu birlikteliğimizi ve kardeşliğimizi bozmasın inşallah. Birlikte daha güçlüyüz ve birlikte daha büyük bir etki yaratabiliriz. Mardin’in gücü ve başarısı da bu temellere dayanmaktadır.” (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir