• DOLAR 32.488
  • EURO 34.735
  • ALTIN 2397.856
  • ...
HÜDA PAR Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Demir, Mısır Çarşısı esnafını ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Salih Demir, esnaf ziyaretlerini devam ettiriyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Demir, çarşı merkezinde bulunan Mısır Çarşısı esnafına ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Demir, sorunları çözülmesi için yetkililere ulaştıracaklarını kaydetti.

Bu sefer HÜDA PAR olsun diyerek vatandaştan yapılacak 31 Mart Yerel Seçimlerinde destek isteyen Demir, Adana'da değişimin gerekli olduğuna, bunun için de HÜDA PAR'ın desteklenmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Vatandaşın yoğun teveccüh gösterdiği Demir, esnafın yaklaşık bir buçuk yıldır mustarip olduğu boş arsa üzerine, Mısır çarşısı esnafıyla birlikte kısa bir açıklama yaptı.

Mısır Çarşısı merkezinde bulunan ağır hasarlı binanın yıkılıp molozunun kaldırılmasından sonra esnafa toz, çöp ve yolu daraltan araç parklarıyla sıkıntıya dönüşmüş bölge için yetkililere seslen Demir, bir an önce buranın ıslah edilmesi ve tarihi yapıya uygun şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

"Şehrin ortasında bu görüntü hoş bir görüntü değil"

Demir, "HÜDA PAR olarak diyoruz ki inşallah, burada esnaf kardeşlerimizin şikâyetlerini hem Vakıflar Bölge Müdürlüğüne hem de Seyhan ve Büyük şehir Belediyelerimiz olmak üzere duyuruyoruz. Bu işin takipçisi de olacağız. Şehrin ortasında bu görüntü hoş bir görüntü değil. Tamam, doğrudur yıkım gerçekleşti ama bir buçuk yıl oldu. Bir an önce ya burası ıslah edilecek ya da ıslah edilecek. Bu görüntü şehrin ortasında çirkin bir görüntüdür. Yetkilileri hızlı bir şekilde göreve davet ediyoruz. Bu konunun çözüme kavuşması lazım." dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir