• DOLAR 32.429
  • EURO 34.609
  • ALTIN 2381.001
  • ...
YRP Batman İl Başkanı Yamaç: DEM'in açıklaması seçmen kalbinde derin yara açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dem partinin yaptığı açıklamada barışa hizmet etmeyen bir dil kullandığını vurgulayan Yamaç, bu dilin Batmanlı seçmenin kalbinde derin bir yara açtığını söyledi.

Yamaç, "Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanlığı olarak DEM partisinin HÜDA PAR belediye başkan adayı Avukat Serkan Ramanlı ile DEM parti Batman belediyesi eş başkan adayı Avukat Mehdi Öztüzün'ün aynı karede buluşması insanı ve tabii bir durumdur. Her iki adayında demokratik ve barışçı duruşunu takdir ediyoruz. Batman Petrol Spor maçında aynı karede buluşan her iki parti adayının demokrasi ve barış özlemine hasret olan Batmanlı seçmenin heyecanını ve umudunu filizlendirmiştir." dedi.

Açıklamasında "DEM partinin uzlaşmacı olmayan, barışa hizmet etmeyen, kutuplaştırıcı, ötekileştirici ve taassupçu açıklamalarını üzüntüyle ve şaşkınlıkla karşıladık." ifadelerini kullanan Yamaç, "Dem partinin yaptığı açıklamada barışa hizmet etmeyen dilin Batmanlı seçmenin kalbinde derin bir yara açmıştır. Bu talihsiz açıklama milletimizde şaşkınlık ve hayretle karşılanmıştır." diye konuştu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir