• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Hamas'a terör örgütü diyen Özgür Özel, DHKP-C'liler için ''adalet'' istiyordu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MEHMET BOZDAŞ-   CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İşgalci rejimin zulmüne karşı direnen Hamas hakkında bir kez daha skandal açıklamalarda bulundu. Hamas için 'terör örgütü' diyen Özel, Uluslararası Adalet Divanı'nda soykırım yapmakla yargılanan işgal rejiminin saldırıları için ''orantısız güç kullanıyor'' dedi.

İşgal rejiminin zulmünü meşrulaştıran Özel,  'Hamas'ın yaptığı terörist saldırılardan sonra, İsrail'in yaptığı, verdiği orantısız cevap' dedi.

Uluslararası kuruluşların durduramadığı siyonist işgal rejiminin 75 yıllık zulmüne karşı çıkan, işgal altındaki topraklarını geri almaya çalışan direnişçileri ''terörist'' ilan eden CHP'li Özel, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın makam odasında katledilmesinin ardından başlayan operasyonlarda DHKP-C'nin Türkiye sorumlularından Kamile Kayır'la aynı bölmede yakalan ve  cezaevinde açlık grevine başlayan ve ölen DHKP-C'li Ebru Timtik'e sahip çıkmıştı. 

Bugün Özgür Özel'in başında bulunduğu CHP,  halk iradesiyle iktidara gelmiş ancak askeri darbeyle sivil yönetimden uzaklaştırılan  ve  yüzlerce üyesinin darbecilerce katledildiği,   Mısır'daki Müslüman Kardeşler  Hareketi için  de darbecilerin yanında yer alıp Türkiye'nin Müslüman Kardeşler Teşkilatı’nı terörist olarak görülmesini istemişti. Önceki Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu,'' Adalet ve Kalkınma Partisi Suudi Arabistan-BAE-Mısır'ın terör örgütü kabul ettiği Müslüman Kardeşlerden desteğini çekmeli. Bir Terör örgütünün (İhvan'ın) dört parmağını getirip kendi simgeniz yaptınız” demişti.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir