• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
İHO Ebrar Mali'de yardım çalışmalarını sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yardım çalışmaları kapsamında Mali'nin başkenti Bamako'da bulunan İHO Ebrar Türkiye ve Afrika Koordinatörü Sabahattin Ugar, yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Yaklaşan Ramazan ayında yapacakları projelerin alt yapı çalışmalarını oluşturmak ve devam eden projelerin takibini yapmak için Mali'de bulunduğunu belirten Ugar, "Ramazan ayı dolayısıyla yapacağımız faaliyetlerin altyapılarını oluşturmak için buradaki sivil toplum kuruluşlarıyla görüşmeler gerçekleştireceğiz. Beraber yapabileceğimiz faaliyetler hakkında plan ve programlarımızı yapacağız. Hayırseverlerimizin yardımlarını yerine ulaştırmak için elimizden gelen bütün çaba ve gayreti göstereceğiz, şimdiden hayırseverlerimizin yaptığı ve yapacağı bütün hayırları Rabbim kabul eylesin." dedi.

Ugar, "Mali'de şu anda İnşaatı devam eden bir külliyemiz (külliye içerisinde 50 kişilik yetimhane, 250 kişilik okul, sağlık ocağı ve cami bulunuyor) iki tane camimiz İnşaatı, su kuyularımızın İnşaatı devam ediyor. İnşallah biz bunların da çalışmalarını yerinde görüp gerekli çalışmaları yapacağız varsa eksikleri gidereceğiz inşallah." diye konuştu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir