• DOLAR 32.26
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2404.365
  • ...
HÜDA PAR`dan basına ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
AĞRI - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Ağrı İl Başkanlığı heyeti, Anadolu Ajansı Ağrı Temsilcisi Fatma Güven`i ve Ağrı Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yılmaz Daş`ı bürolarında ziyaret etti.
 
HÜDA PAR İl Başkanı Burhan Aslan, Merkez İlçe Başkanı Şaban Gökhan ve İl Başkan Yardımcısı Rıfat Yılmaz`ın yer aldığı heyet, Anadolu Ajansı Ağrı Temsilcisi Fatma Güven tarafından karşılandı.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Anadolu Ajansı Ağrı Temsilcisi Güven, basının ziyaret edilip görüşlerinin alınmasının çok güzel bir hareket olduğunu belirterek fikir alışverişinin yapılmasının olumlu bir davranış olduğunu ifade etti.
 
HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Burhan Aslan, kalem ehlinin dik duruşlu olması gerektiğini ve bu dik duruşu sağlayan basın camiasına önem verdiklerini söyledi.
 
HÜDA PAR heyeti, Anadolu Ajans`ı Ağrı Temsilciliğinden sonra Ağrı Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yılmaz Daş`ı ofisinde ziyaret etti.
 
Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Daş, HÜDA PAR`ın Ağrı`da hiçbir grup ayırt etmeksizin yapmış olduğu ziyaretleri olumlu bulmanın yanında büyük bir boşluğun doldurulduğunun altını çizdi.
 
Daş, konuşmasını devamını yerel seçimlere getirerek şöyle devam etti:" HÜDA PAR`ı şu anda güçlü bir teşkilat olarak görüyorum, parti olarak Ağrı`da yerel seçimlere katılacak mısınız? Ve yapacaklarınız arasında neler yer alıyor." sorusuna karşılık konuşan Merkez İlçe Başkanı Şaban Gökhan Ağrı`da yerel seçimlere katılacaklarını ifade etti.
 
Gökhan," Biz sadece Ağrı`da değil Türkiye`de güçlü bir teşkilata sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Allah nasip ederse de yerel seçimlerde partimizin ismi ile Ağrı`da yerel seçimlere gireceğiz. Adayımızı da yapacağımız basın toplantısı ile açıklayacağız. Ağrı içinse yapılacak çok şey var. Doğalgazın ilimizden geçip te verilmeye layık görülmemesinden raylı sistemden mahrum bırakılması, diğer illerin sağlık ocakları ile bile denk tutulmayan hastanelerimizden tutunda 700 bin nüfuslu Ağrı`ya bir Adli Tıp Uzmanının verilmemesine kadar halledilmesi gereken ve ifade etmeye zamanımızın yetmediği birçok problem var. İnşallah üreteceğimiz proje ve çalışmalar ile halkın sorunlarını gidermeye çalışacağız." dedi.
 
Gökhan, basına yapılacak ziyaretleri ilerleyen günlerde devam ettireceklerini söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.
Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir