• DOLAR 32.215
  • EURO 34.791
  • ALTIN 2450.85
  • ...
Ensarullah duyurdu: İngiliz gemisi vuruldu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-   Ensarullah Hareketi'nden yapılan açıklamada, 

''Yemen Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı deniz kuvvetleri, Filistin halkına yönelik zulme karşı zafer kazanmak ve Gazze Şeridi'ndeki kararlı kardeşlerimize destek amacıyla, Aden Körfezi'nde seyreden İngiliz gemisi "LYCAVITOS"u hedef alan askeri bir operasyon düzenledi. 

 Yemen silahlı kuvvetleri, Yüce Allah'ın yardımıyla, saldırganlık sona erene ve Gazze'deki Filistin halkına yönelik kuşatma bitene kadar İsrail'in Kızıldeniz ve Arap Denizleri'ndeki işgal altındaki Filistin limanlarına gidişini veya seyrini engellemeye devam edecek. 

 Yemen silahlı kuvvetleri, sevgili Yemen'i savunma meşru hakları kapsamında, Amerikan-İngiliz saldırganlığına yanıt olarak ve Filistin halkına destek yönündeki pratik pozisyonunu teyit etmek amacıyla daha fazla önlem alma sürecindedir.

Yemen Silahlı Kuvvetleri, Arap ve İslam milletimizin tüm özgür ve onurlu mensuplarını, Gazze Şeridi'ndeki kardeşlerimizi desteklemek ve Amerika ile İngiltere tarafından desteklenen Siyonist suçu reddetmek için ciddi pratik duruşlar almaya çağırmaktadır.'' denildi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir