• DOLAR 32.22
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2444.818
  • ...
Gazze'den son dakika çağrısı: Acilen harekete geçin!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gazze Hükümeti medya ofisi, siyonist işgal rejiminin yaklaşık 1.5 milyon Filistinlinin sığındığı Refah'taki operasyonuna karşı acilen harekete geçilmesi çağrısında bulundu.

Açıklamada, ''Refah Valiliği'nin işgal edilmesi durumunda on binlerce kişinin şehit ve yaralanmasına yol açabilecek küresel bir felaket ve katliam konusunda uyarıyor, Amerikan yönetimini, uluslararası toplumu ve “İsrail” işgalini tamamen sorumlu tutuyoruz.

-İsrail işgal medyası, işgal ordusunun, diğer valiliklerden yerinden edilmiş 1.300.000'i de dahil olmak üzere 1.400.000'den fazla Filistin vatandaşının bulunduğu Refah Valiliği'ne (güney Gazze Şeridi) saldırıp işgal etme niyeti ve tehditleri hakkında haber yaptı. Bu, küresel bir felaketin meydana gelmesi tehdidini taşıyor.

İşgalin vilayetlerde gerçekleştirdiği binlerce katliamla birlikte her an gerçekleşebilecek felaket ve küresel katliamdan Amerikan yönetimini, uluslararası toplumu ve “İsrail” işgalini tamamen sorumlu tutuyoruz. 

BM Güvenlik Konseyi'ni acilen toplanıp, “İsrail” işgalinin Gazze Şeridi'nde sivillere, çocuklara ve kadınlara yönelik yürüttüğü soykırım savaşını durdurma yükümlülüğü altına sokan bir karar almasına çağırıyoruz.'' denildi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir