• DOLAR 32.239
  • EURO 35.051
  • ALTIN 2502.291
  • ...
İş arayanlar dikkat: 32 sözleşmeli personel alınacak..Son tarih 14 Şubat..İşte başvuru şartları...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 32 sözleşmeli personel alacak...Son başvuru tarih 14 Şubat 2024. Başvuru şartları neler? İşte detaylar...

 

İSTENEN BELGELER:
1 - Başvuru Formu (Bilgisayar ortamında başvurunuzu eksiksiz olarak doldurulup ilgili alana otomatik olarak yüklenecektir).

2 - Diploma veya Mezuniyet Belgesi Fotokopisi (E-devletten alınabilir).

3 - KPSS sınav sonuç belgesi

4 - Fotoğraf

5 - Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

6 –Askerlik durumunu bildirir belge

7- Destek Personeli (Temizlik) için Hijyen Sertifikası

NOT: Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin https://basvuru.nku.edu.tr/personel web adresinde ilan edilecek olan online başvuru sistemine ait bağlantıdaki Başvuru Formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurularak, istenilen belgelerin de eklenmesiyle birlikte elektronik ortamda gönderilecektir.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI:

1 - Müracaatlar, ilanın resmi gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) Üniversite web adresinden https://www.nku.edu.tr online başvuru şeklinde yapılacaktır. Şahsen veya posta yolu ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Adaylar;
* İstenilen belgeler (Diploma/Mezuniyet belgesi, KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi, fotoğraf, nüfus cüzdanı vb.) ilgili alanlara ve diğer kısımlara yükleyecektir.

İstenilen belgeler ilgili alanlara yüklendikten sonra "Belgelerimin doğruluğunu kabul ediyor ve onaylıyorum" seçeneğini işaretleyecektir.


* En altta yer alan "BAŞVURUYU TAMAMLA" tuşuna basmak suretiyle online başvurularını tamamlamış olacaklardır

Bu haberler de ilginizi çekebilir