• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR, Gaziantep'te yeni belediye başkan adaylarını tanıtacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

31 Mart'ta düzenlenecek yerel seçim çalışmalarını hızlandıran HÜDA PAR, Gaziantep'te bazı il ve ilçelerin yer aldığı yeni belediye başkan adaylarını açıklayacak.

31 Mart 2024'te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine kendi logo ve adaylarıyla katılacak olan HÜDA PAR, Gaziantep'te aralarında büyükşehirlerin de olduğu bazı il ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıtacak.

Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla 8 Şubat Perşembe günü Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde (ŞKM) düzenlenecek programla adaylarını tanıtacak olan HÜDA PAR, programa tüm halkı davet etti.

Tüm teşkilatlarıyla 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere hazır olduklarını belirten HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, aday tanıtım programına tüm Gazianteplileri davet etti.

"Hür kadrolarımızı değerli halkımızla tanıştıracağız"

HÜDA PAR belediyeciliğini Gaziantep ile tanıştıracaklarını belirten Göçer, "Şehrimiz Gaziantep'imizin kalkınması, değerli halkımızın hak ettiği eşit hizmeti alması ve 'Dürüst Belediyecilik Gerçek Hizmet' ile tanışması için Hür kadrolarımızı değerli halkımızla buluşturup tanıştıracağız." dedi.

"Huzurlu ve güvenli şehirler bizimle olur"

Aday tanıtım programının HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla yapılacağını bildiren Göçer, "Programımız 8 Şubat Perşembe günü Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde (ŞKM) yapılacak. Programda Büyükşehir ve ilçe belediyeler ile meclis üyesi adaylarımızı tanıtacağız. Değerli hemşerilerimizi programımıza davet ediyoruz. Bizler Gaziantep'imize ve değerli hemşerilerimize hizmet etmek için hazırız. Güzel Gaziantep'imizin 9 ilçe ve Büyükşehir ile meclis üyesi adaylarımızın tümü bu şehre hizmet etmek için hazır. Adaylarımızın hepsi dürüst, çalışkan, samimi, her koşulda, her şartta milletin, memleketin menfaatini düşünen kadrolardan oluşmaktadır. Biz hizmet etmeye geliyoruz. Biz Gaziantep'in ve değerli hemşerilerimizin hak ettiği yerde olması için geliyoruz. Biz 'Önce İnsan Öncelik Adalet' anlayışını sağlamak için geliyoruz. Biz Gaziantep'imizi el ele vererek hep birlikte ortak akılla yönetmek için geliyoruz. Huzurlu ve güvenli şehirler bizimle olur." diye konuştu.

"Sevdamız Gaziantep ve Gaziantepli hemşerilerimizdir"

Gaziantep'in kalkınması ve gelişmesi için çalışacaklarını belirten Göçer, "Belediyecilik HÜDA PAR'ın işidir. Belediyecilik halkın içinde olmak, sorunlarını çözmek için gayret etmektir. Biz vatandaşa değer veren, sorunlarına samimiyetle çözüm arayan, gayretli, çalışkan dürüst belediyecilik anlayışını hâkim kılmak için geliyoruz. Çünkü sevdamız Gaziantep ve Gaziantepli hemşerilerimizdir. Bizim derdimiz de sevdamız da Gaziantep'tir." şeklinde konuştu. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir