Yaz, Siyonist israilin saldırılarının artık soykırım sınırını aştığını belirterek, İslam dünyasının ve uluslararası toplumun sessizliğine sert tepki gösterdi.

Yaz, "Gazze’de bir insanlık suçu işleniyor; çocuklar açlıktan can veriyor, Müslümanlar ise sadece izliyor" dedi.

Bazı Arap ülkelerinin ABD’ye milyarlarca dolarlık para ve silah desteği sunduğunu hatırlatan Yaz, şu çarpıcı ifadeleri kullandı:

“ABD, İsrail’e en gelişmiş silahları sağlıyor. Suudi Arabistan bu silahların parasını ödüyor, Katar hayalet uçak hediye ediyor, Birleşik Arap Emirlikleri trilyon dolar akıtıyor. Bu insanlar IBAN’ını imanına tercih etmiş, Allah’ın gazabını bekleyenlerdir.”

Yaz, Gazze’deki “İmdat” çığlıklarının duymazdan gelinmesine karşı öfkesini şöyle dile getirdi:

“İsrail bombalıyor, çocuklar ölüyor, evler yıkılıyor. Ama bazıları keyifle izliyor. Yazıklar olsun!”

Muhabir: Hamza Durmaz