• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Yaklaşık 2 aydır devam eden mücadele gösterdi ki; israil denen terör oluşumu asla yenilmez değildir. HAMAS ve ona bağlı birimler tüm imkansızlıklarına ve kuşatılmışlıklarına rağmen verdikleri iman eksenli mücadele ile israil'in balonunu söndürdüler.  

Bu durum bile aslında İslam Ülkeleri'nin harekete geçmesi için yeterli bir sebep olabilir. Malumunuz olduğu üzere HAMAS'ın coğrafyası tamamen kuşatılmış durumda. Buna rağmen kendi imkanlarıyla bir şeyler geliştirerek zalim işgalciye karşı onurlu bir savaş veriyorlar. Arkalarında devletler ya da anlı şanlı savunma sanayisi olmadığı halde bu başarıyı sağlayabiliyorlar. 

Kassam Tugayları'nın direnişi tüm dünya Müslümanları hatta tüm mazlumlar için yıllardan beri beklenen zafer müjdecisi sabah ezanıdır. 

Yıllardan beridir israil denen terör oluşumunun yenilmezliği, gücü, kubbesi, MOSSAD'I adeta bir korku efekti oluşturmak adına, bunlara yenilmezlik payesi verilmesi adına pompalanıp durdu.  

Fakat Kassam Tugayları'nın kahraman mücahidleri bu anlayışı yerle yeksan etti. Gördük ki; adamlarda yürek yok ama başta ABD olmak üzere diğer Haçlı güçlerinin verdiği teknoloji var. O teknoloji, karşısında aynı teknolojik savunma sistemleri olmadığı için başarılı olmuş gibi duruyor.  

Gazze'yi koruyan bir kubbe olmadığı, hava savunma sistemlerine sahip olmadıkları için siyonistler bombalayıp duruyorlar orayı.  

Şartlar hiç de eşit olmadığı halde siyonistlerin binlerce askeri, komutanı cehenneme gönderildi. Askerî açıdan kıyaslandığında Kassam Tugayları siyonistler kadar kayıp vermediler. 

Hiçbir insani değeri, ahlakı olmayan siyonistler sivilleri, bebekleri bombalayarak savaşı dünyanın en ahlaksız, en alçak boyutuna taşıdılar.  

Kassam Tugayları, doğrudan siyonist askerler ile savaşırken alçak güruh ise küvözdeki bebeklerle savaşıyor.  

Karşısında bir devletin düzenli ordusu yok iken bu kadar kayıp veren siyonistler, arkalarındaki bütün desteğe rağmen eğer düzenli ordularla savaşacak olursa yenilmeye, yok olmaya mahkumdur.  

Bunun da en önemli sebebi, bu siyonistlerin Kur’an-ı Kerim'in tabiriyle hayata çok bağlı olmaları, bin yıl ömür sürmek istemeleridir.  

2 aydır bombalandığı, on binlerce şehit verdiği halde Gazze'nin kahraman halkı yerlerini terk etmediler. Bu durumun tam tersi olsaydı, uçaklar Tel Aviv'i bombalasaydı eğer emin olun ki; Tel Aviv hayalet şehre dönerdi, halkı havaalanlarına akın ederdi. Nitekim ilk anlarda bir sürü siyonist kaçmak için yollara dökülmüştü. 

Ama bu olacak Allah'ın izni ile. Çünkü onların tarihinde bir Tih Çölü macerası var. Beni Kaynuka sürgünü var. Siyonistlerin yeniden yollara düşmesinin zamanı gelmiştir Allah'ın izniyle.  

Gazze'de yaşattıkları ile tüm dünyadaki halklar nezdine, geçmişten yaşadıkları mağduriyetlerinden dolayı oluşan kredilerini tükettiler. Artık halklar nezdinde sempatik değiller.  

Avrupa'da Devletler Müslümanların israil karşıtı gösteriler düzenlemelerine genelde engel oldular. Ama onların da hesaplamadıkları bir şekilde kendi halkları harekete geçerek protestolar düzenlediler.  

Şu açık ki; yurtlarından çıkarılmaları durumunda bu kez sığınacak bir yer bulamayacaklar ve bütün Dünya onlar için Tih Çölü olacaktır. 

Yeter ki; Müslüman ülkelerin yöneticileri bunu anlayıp biraz cesur olabilsinler.