• DOLAR 34.088
  • EURO 38.066
  • ALTIN 2834.477
  • ...

Vermek olmasaydı istemek olmazdı. Biz de bugün Gazze özelinde kendimiz, ümmet ve mazlumlar için isteme arzını yazımızın konusu yapalım dedik. Umulur ki, yüreklerimizin temennisi olan bu yakarışlara gönüllü ve ihlaslı gelen ‘Âmin!’ temennileri Gazze’deki zaferi yakınlaştırır ve Gazze zaferiyle yüz yıllardır hasret kaldığımız zafer muştusuna nail oluruz:

“Ey bizi yoktan var eden Aziz, Celil ve Nasır olan Yüce Rabbimiz!

Yüreğimiz aylardır Gazze’deki kardeşlerimizle atmakta, gözlerimiz onlara çevrili, kulaklarımız hayırlı haberlere endeksli ve dillerimiz onlar için ıslanmaktadır.

Ve bu halimize bütün samimiyetimizi yüklenerek Sana yöneldik Allah’ım!

 Hüznümüzü Gazze, Yemen, Lübnan, Bangladeş, Doğu Türkistan ve tüm mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimizin zaferiyle birlikte sevinç eyle!

Gece ve günlerimizi, şu ana kadar yaşadığımız en sevinçli gün ve geceler eyle Allah’ım!

Allah’ım, katında hürmete layık ne ve kim varsa hepsinin hürmetine ümitlerimizi neticesiz bırakma!

Beytullah, Mescid-i Nebevi, Mescid-i Aksa ve diğer bütün mescidlerde kılınan cumalar, ifa edilen teheccüdler, eda edilen sabah namazları hürmetine, aylardır yapılan dualar, etkinlikler, protestolar ve direnişler hürmetine HAMAS, İslami Cihad ve tüm direniş gruplarının mücadelesini zaferle neticelendir Allah’ım!

Aziz davan uğruna canlarını feda eden Gazzeli kardeşlerimizi, anaları babaları, minik çocukları ve aziz mücahitleri şehadet rütbesiyle ve Cennet müjdesiyle taçlandır Allah’ım!

 Seksen beş yıldır yola koyulan şehidler kervanına onları da kat Allah’ım!

 Bu direniş esnasında cihad meydanında, evlerinde, camilerde, hastanelerde, çarşıda ve ambulanslarda hunharca şehit edilen on binler, hürmetine bize ve onlara Nasır isminle nusret ihsan eyle!

Bu şanlı direnişte canlarını veren bütün kardeşlerimizi, Şeyh Ahmed Yasin, Rantisi, İsmail Henniye ve adını sayamadığımız bu ümmetin medarı iftiharı olan diğer şehitlerinin kervanına dâhil eyle Allah’ım!

 Onların şehadetlerini bu ümmetin dirilişine, ayağa kalkışına ve hasretle bekleşip durduğumuz İslam İnkılabına vesile eyle Allah’ım!

Seksen yıldır yılmadan, yorulmadan azimle sürdürdükleri izzetli mücadelelerini zaferle neticelendir Allah’ım!

 Adımlarına sebat, yüreklerine cesaret, bakışlarına feraset ver Allah’ım!

 Onlara yanlış yaptırma, onları nefis ve hevalarına uydurma, ihlas ve samimiyetten ayırma Allah’ım!

 Birlik ve beraberliklerini bozma, destekçilerini her geçen gün artır; hakkı ve batılı seçemeyip tarafsız kalanlara, Müslümanların karşısına dikilenlere, bir boykotu bile başaramayan zavallılara şuur ve feraset nasip eyle Allah’ım!

Başta Siyonist alçaklık olmak üzere dünyanın en vahşi zalimlerinin bir araya gelerek kardeşlerimizin üzerine çullandığı bu zaman diliminde bizim Sen’den başka hiçbir yardımcımız yok, Sen bizim Mevlamız, dayanağımız ve ümidimizsin Allah’ım!

 Eğer Sen Gazzeli kardeşlerimize yardım edersen onlara yenebilecek hiçbir güç ve kuvvet yoktur. Eğer onları yalnız ve yardımsız bırakırsan, onların hiç ama hiç kimseleri yoktur Allah’ım!

 Ey bizim Rabbimiz! Dört bir yandan kardeşlerimizin üzerine çullanan bu şer cephesini darmadağın eyle, hezimete uğratıver Allah’ım!

Allah’ım! Sevinçlerini kursaklarında bırak, bundan sonraki günlerini çorap söküğü gibi bir birinden kötü getir, kurdukları tuzaklarını başlarına geçir, iplerini kendi ayaklarına dolaştır

 Bu ümmetin bütün servetinin ve yer altı zenginliklerinin üzerine çöreklenmiş bulunan korkak, sünepe, yalaka ve zalim idarecileri Müslümanların tepesinden alaşağı eyle Allah’ım!

Gazze’de mücahid kardeşlerimize vereceğin zaferle bu işbirlikçi yöneticilerin korktuklarını başlarına getir Allah’ım!

 İslam’ı ve Müslümanları aziz eyle, küfrü ve kâfirleri, şirki ve müşrikleri zelil eyle Allah’ım!

 Ve bütün bunlara bizleri de şahid eyle, bizleri vesile eyle, bizim dualarımızı da Mescid-i Aksa’da edilen dualara dâhil eyle Allah’ım!