• DOLAR 33.998
  • EURO 37.853
  • ALTIN 2820.801
  • ...

PKK, DEM ve siyasi türevleri, sözde STK uzantıları kırk yıldır bu halka, Kürt halkına hayatı zehir ettiler. Dünyalarını da mahvettiler ahiretlerini de… Kırk yıldır on binlerce genci ölüme gönderdiler, Kürt şehirlerinin yakılıp yıkılmasına, harap olmasına, geri kalmasına neden oldular. Elde ettikleri askeri ve siyasi gücü hep Kürt halkının zararına kullandılar. Kürt halkına kaostan, kandan, gözyaşından başka bir şey vermediler. Kürt halkının enerjisini hep başkalarının, başka güçlerin, yapıların arzularının gerçekleşmesi için kullandılar.

Bu kırk yıl zarfında Kürt dilinin gelişmesi, Kürt kültürünün diriltilip canlandırılması, Kürt şehirlerinin kalkındırılması adına gözle görülür, elle tutulur hiçbir çabaları olmadı. Süslü püslü sloganlarla, baştan çıkarıcı politikalarla Kürt gençlerini kandırıp uyuttular. Demokrasi dediler, özgürlük dediler, insan hakları dediler, Kürtlerin bağımsızlık savaşı dediler ama Kürtlerin dışında herkese hizmete amade oldular.

Kürtlük adına ne kadar Kürt değeri varsa yok ettiler. Kürtlük adına Kürtlerin canına okudular. Kürtlerde ne din bıraktılar ne de namus… Kürtleri Kürt yapan, tarih boyunca şerefli ve onurlu bir millet haline getiren, onlara cesaret ve kahramanlık aşılayan ne kadar değer varsa onlara savaş açtılar. Tüm enerjilerini, tüm imkanlarını Kürt illerini ifsat etmeye, sapkınlığı yaygınlaştırmaya, uyuşturucu ve alkolü Kürt gençlerinin gözünde normalleştirmeye harcadılar. Bir zamanlar iffet, ahlak ve namus kavramlarıyla yan yana anılan Kürt ismini eşcinsellikle anılır hale getirdiler. Yönettikleri belediyelerin imkanlarını Kürt halkının ve Kürt illerinin kalkınmasına harcayacaklarına yukarıda sözünü ettiğim ifsat projeleri için seferber ettiler.

Kürt halkının içinden çıkmış, Kürt halkının öz be öz evladı ve Kürt halkının huzuru, kalkınması ve insanca bir yaşama kavuşması için çırpınıp duran HÜDA PAR camiası bunca ihanet ve ifsat çalışmasına karşı çıktığı ve kral çıplak dediği, Kürt halkını, Kürt gençlerini bu konuda uyarıp aydınlatmaya, uyandırmaya çalıştığı için bu malum kesimin saldırıların hedefi oluyor. HÜDA PAR bunu sadece sözle yaptığı halde akla hayale gelmeyecek yalanlar, iftiralar ve karalamalarla malum çevre onu susturmaya çalışıyor.

  PKK ve türevlerinin varlık nedeninin Kürt halkı ve Kürt halkının insanca bir yaşama kavuşma arzusu olmadığı, Kürtlerin ve Kürt illerinin geleceğinin bunların umurunda olmadığı gerçeği artık örtbas edilemeyecek kadar gün yüzüne çıkmıştır. Bayraklarını etkinliklerinde dalgalandıracak kadar soykırımcı Siyonist rejime duydukları hayranlık, Filistin davasına olan düşmanlık, Kudüs ve Filistin davasını omuzlamış Müslüman Kürtlere yönelik iftira ve linç kampanyaları, onların kimlere hizmet ettiklerini, iplerinin kimlerin elinde olduğunu aşikâr etmiştir.

Müslüman Kürt halkı, Müslüman Kürt gençleri kırk yıldır bunların saldırısı altında olmalarına ve her türlü saldırıya, iftiraya uğrayıp linçe maruz kalmalarına rağmen asla korkmamış, geri adım atmamış, dinlerinden, Müslümanca yaşamlarından taviz vermemiş, mazlum Kürt halkını bu Batı uşaklarının insafına terk etmeyi kabul etmemişlerdir. Bundan sonra da etmeyeceklerdir.

Bu malum çevre Kürt halkına düşmanlık yapmayı bırakmalı, dindar Kürtlerin asla ihanete, ifsat çalışmalarına boyun eğmeyeceklerini ve ne pahasına olursa olsun kral çıplak demeyi sürdüreceklerini anlamalı ve efendilerin de anlamalarını sağlamalıdırlar.

Özgürlüğe, huzura, kardeşliğe, insanca ve Müslümanca yaşamaya, adil bir paylaşıma susamış bu halka yaptığınız bunca kötülük yeter artık. Düşün bu mazlum halkın yakasından!