• DOLAR 33.997
  • EURO 37.847
  • ALTIN 2820.797
  • ...

Sisi Ekselansları ülkemize hoş geldiniz! 12 yıldan beridir bugünü bekledik! Sizi ülkemizde görmekten kıvanç duyuyoruz! Türkiye ve Mısır arasındaki ilişkilerin raya girmesinden de çok memnunuz, sevincimi anlatacak söz bile bulamıyorum… Gazze’ye bir çorba olsun, bir bardak su olsun diye söyleyeceklerimi söylemeyeceğim ama; yine hainlik yaparsan Allah cezanı arttırsın derim! Seni pek sevmez bu ümmet ama; bizler şimdilik sana laikiz… Siz zaten tabiatınızı gösterdiniz, suçlu olan biziz, siz değilsiniz!.. Siz kendi tabiatınızı gösterdiniz… Sizden başka bir şey beklenmez… Duydum ki geceleri kalkıp teheccüt kılıyormuşsunuz, Allah kabul etsin ama; yanı başınızdaki Gazze’de öldürülen bebekler ve çocuklar için de bir dua etseniz olmaz mı, belli  ki dualarınız da kabul oluyor. Mısır’ın hükümdarı oldunuz, Mısırlıların umudu! Mısır’da bir sürü insanı tanıyorum tabiatlarında olmadığı için sizin için beddua değil, hidayet dileyen… Ne olurdu ki hidayete gelseniz bu Gazze meselesine bir el atsanız?! Biliyorum, çok dua etmişsinizdir! Belki gecelerinizi ‘ihya’ ederken ağlamışsınızdır ama; yetmez Sisi Ekselansları! Siz, Mısır gibi eski bir medeniyetin bugünkü hükümdarısınız… Bir seferlik, sadece bir seferlik diyorum Müslüman kardeşlerimize karşı gösterdiğiniz o Firavunluğu şu insan dışı yaratıklara karşı gösteremez misiniz, ne olur! Elinizde yeterince bir güç var. Ordunuz onlarla baş edecek güce sahip… Belki uykuyu bölüp kıldığınız o teheccüt namazlarınızdan daha makbul olur, ne dersiniz?!

Biliyor musunuz, sizi görünce aklıma kim geliyor! Siz bana Mursi’yi hatırlatıyorsunuz, biliyor musunuz? Sizin aklınıza hiç Mursi geliyor mu, gerçekten merak ediyorum… O ciddi bir ADAM idi. Bugün onun sizin yerinizde olmasını ister miydiniz acaba? Keşke ondaki yürek bugün sizde olsaydı ne güzel olurdu… O size güvenmişti değil mi? Sizi Mısır’ın Genel Kurmay Başkanı yaptığına göre çok inanmış olmalı… Belki tövbe etmişsinizdir… Belki geceleri kalkıp gözyaşları da döküyorsunuzdur ama; biliyor musunuz, ahiretiniz Mursi’nin elinde, o sizi affeder mi acaba? O affetmedikten sonra Allah sizi affeder mi? Bugün Gazze’deki çocuklara sahip çıkarsan Mursi seni affedebilir… Belki Esma Biltaci sizi affedebilir… Bugün Gazze’ye sahip çıkarsan astığın tüm kardeşlerimiz ve ağabeylerimiz sizi affedebilir, ne dersin Sisi Ekselansları, Gazze’deki çocuklara sahip çıkacak mısınız? Biliyor musunuz, şu anda Mısır hapishanelerinde çürüyen kardeşlerimiz bile size dua eder, bundan emin olun… Sizin ihanet ettiğiniz kardeşlerimiz öyle bir ahlaka sahipler… Gazze’ye yönelik bir adım atsanız onlar size yürüyerek gelecekler, Gazze’ye doğru harekete geçseniz o kardeşlerimiz koşarak size gelecekler ve sizleri affederler ve desteklerler… Bizim tabiatımız öyledir, güzel işler için, kardeşlerimiz için yapılan iyilikler için her şeyi affederiz… Canlarını bile feda etmeye hazırdırlar… Ama, yine milyarlarca dolar anlaşmalara imzanı atıp döndükten sonra yine Firavunluğunu yapmaya devam edersen bu ümmet yine sana lanet okuyacaktır… Siz, ahirete ve Müslümanların size edecekleri duaya inanmayabilirsiniz ama; bu gerçeği değiştirmez… Eski Mısır’ın hükümdarlığını yapan Firavunların yanında kendine yer verileceğinden hiç şüphen olmasın…

Gazze’de yeni doğacak olan bebeklere sizin isminiz verilir, tarihe Selahattin Eyyubi gibi geçeceksiniz. Belki bu ümmet sizi affeder ve mutlu sona erersiniz, ne olur Adam olunuz… Gazze’ye selam, direnişe devam!