• DOLAR 32.745
  • EURO 35.137
  • ALTIN 2448.523
  • ...

Hangisi daha büyük derken, mevcut şeytanlardan daha büyük hangisidir demek istiyorum. Dünyada zulüm yayan bir sürü devlet var. Zulüm derken çeşidi çok, burada zulmün ne olduğunu anlatmaya gerek görmüyorum… Bugün zulüm dediğimizde aklımıza ne geliyorsa işte zulüm odur… En belirgin zulüm ise insana yaşam hakkı tanımamaktır.

Siyasi, dini ve kültürel olarak bir insanın veya toplumun farklı düşünüyor olması zalimlerin hiç kabul etmediği şeydir. Herkesin sisteme köle ve kontrol altında olmasını isterler. Sistemi ise kendileri kurmuşlar ve dünyaya dayatmışlar.

Dünyanın her bölgesinde İblisin  çok güvendiği yardımcı şeytanları vardır. Bu şeytanlar görünüşte Yahudi, Hıristiyan, Budist, Zerdüşt, hatta Müslüman olabilir. Sinagog, Kilse ve Camide ibadet ederken de görülebilir. Fakat Sırat-ı Müstakim üzere değillerdir.

Sırat-ı Müstakim, Allah'ın razı olduğu yol demektir. Bu yol, insanın aklını ve iradesini kullanarak tek yaratıcının Allah olduğuna, ahiret gününe, peygamberlere, meleklere, Kutsal Kitaplara, kaza ve kadere iman etmesi anlamına gelir.

Sırat-ı Müstakim üzere yaşayan kullar, Allah'ın emir ve yasaklarına uyarlar. Zalimlerin tuttuğu yol ise tam bunun zıt anlamlı delalet yoludur. Allah’ı inkar ederler, ahiret gününe inanmazlar, Kutsal Kitapların eski uygarlıklar tarafından uydurulduğunu söylerler, peygamberlerini öldürürler ve inanmazlar, melekleri inkar ederler, kaza ve kadere iman etmezler, Allah’ın emir ve yasaklarına hiç uyumazlar ve kendi yasalarını çıkarır ve bunlara da kendileri uyumazlar…

İstisnasız bildiğimiz tüm dinlerde bunlara şeytan denir. Dünyada İblisin bizzat kendisinin kurduğu birkaç tane sarayı var. ABD’de Beyaz Saray (White House), İngiltere’de Kraliyet Sarayı (Buckingham Palace), Moskova’da Kremlin Sarayı. Bunlar İblis’in ana ofisleridir. Şubeleri çoktur ve her yerde mevcuttur. BM’ler ise İblis’in bizzat kontrol ettiği ve dünyada yapılması gereken işleri koordine ederek yazılı hale getirdikten sonra üye olan herkese imzalatarak dünyanın her yerinde olan mevcut diğer ofislerdeki şeytanlara iletmek için kurulmuş bir örgüttür. İblis genel ofisleri kontrol eder diğer ofisleri de bunların kontrolüne vermiştir. Hesabını da bu üçünden sorar…

Şimdi benim sorum şu… Hangisi daha büyük şeytandır; ABD mi, İngiltere mi yoksa Rusya mı? En büyük şeytan ABD diyenler olacak. İngiltere daha büyüktür diyenler olacaktır. Ukrayna, Çeçenistan veya Orta Asya’da sorsan Rusya diyecekler… Hayır, hayır… En büyük şeytan yani İblis’in sağ kolu, en güvendiği, en sevdiği şeytan Siyonizmdir. En sadık kullarıdır. İsrail ise o Siyonizmin İblis ile birlikte peydahladığı şeytandır.

Savaşın devam ettiği her yerde o şeytanın izlerini görebilirsiniz. O, bebek kanından, vahşetten, açlık ve kaostan, fitne ve savaştan beslenir… İblis’in en sevdiği şey insanların birbirlerini öldürmesidir ve bunu üstelik din için yaparlarsa daha da sevinir… Allah’a bir şey göstermek için uğraşır o. Allah’a savaş açmış  Sırat-ı Müstakim üzere oturmuş ademoğlunu birbirine kırdırıyor… Hakkını da vermek lazım, peygamberlerini öldürenleri seçmiş, çünkü her türlü pisliğini yaptırabileceğini biliyor. İsrail ile birleşmiş ve ‘Birleşmiş Milletler’ olmuş… ABD’de Birleşmiş Milletlerde daimi üyeleri var, kendisine çok sadıklar… Kendisi 76 yıl boyunca çok çalıştı ve şimdi Gazze’de kendi öz çocuğunu tüm dünyaya tanıtıyor… Gazze’ye selam, direnişe devam!