• DOLAR 32.939
  • EURO 35.318
  • ALTIN 2461.1
  • ...

Siyonistlerin zulmü arttıkça Filistin’i tanıyan ülkeler de artmaktadır. Ermenistan bile Filistin’i resmi olarak tanıyan ülkelerden oldu. Ermenistan, Cuma günü yaptığı açıklamada Filistin Devleti'ni resmen tanıdığını belirtti. Erivan yönetiminin bu adımı, geçtiğimiz aylarda Norveç, İspanya, İrlanda ve Slovenya hükümetlerinin Filistin'i resmen devlet olarak tanımasının ardından geldi. 1988 yılında Filistin Bağımsızlık Bildirisinin yayımlanmasından sonraki bir yıl içinde Birleşmiş Milletler üyesi 90 ülke Filistin Devleti'nin bağımsızlığını tanımıştır. İlerleyen yıllarda başka ülkeler de Filistin'i tanıyan ülkeler arasına katılmıştır. Mayıs 2024 itibarıyla BM'nin 194 üyesinden 145'i Filistin'i devlet olarak tanımaktadır. Filistin'i devlet olarak tanıyan ülkelerin bazıları Filistin'de diplomatik temsilcilik bulundurmak suretiyle bu ülkeyle diplomatik ilişkiler de kurmuşlardır. Şimdi Filistin’i devlet olarak tanıyan 145 ülkeden beklenen tek şey israil’i durdurmaktır. İş Filistin’i tanımak ile bitmiyor, harekete geçmek ve tanıdığınız ülkeye yardımcı olmanız lazım. Siyonist israil tanıdığınız devleti haritadan silmek istiyor. Bu katliama tüm dünya seyirci kalmaktadır. Dünyanın en gelişmiş ülkeleri ise israil’e askeri ve finansal olarak destek sağlamaktadır.

Dünya bu katliamı ve vahşeti daha fazla kaldırmayacaktır. Bölgedeki ülkeler ve komşu  devletler eninde sonunda bu savaşa dahil olmak zorunda kalacaktır. Bu savaş dünya toplumunu resmen ikiye bölmektedir. Müslüman ve gayri müslim olarak değil, medeni insan ve gayri medeni insan olarak ikiye bölmektedir. Müslüman teröristtir, Müslümanlar yobazdır, vahşidir sözleri anlamını yitirdi. Dünya artık teröristin, yobazların, vahşilerin kim olduğunu öğrendi… Artık herkes Siyonist israil’in ve yardımcılarının ne mal olduğunu gayet iyi biliyor. Filistin’i tanıyan ülkeler arasına şimdilik Almanya ve Fransa katılmadı ama; katılmak zorunda kalacaklar. Aksi takdirde Batı medeniyeti diye bir şey kalmaz. Batı medeniyeti ikinci dünya savaşından bu yana Siyonistlerin hegemonyası altında bugüne kadar köleler gibi çalıştırıldı ama artık onlar da uyanmaya başladı… Fransa ve Almanya şimdilik dirense de yakın zamanda israil’e karşı çıkmak zorunda kalacaklardır. Batı, dünyanın en büyük düşmanı olarak Rusya’yı belirlemişti ve yıllarca dünya toplumlarını komünizm ile korkutarak kontrol etti. Fakat bugün dünya, toplumların en büyük düşmanının Rusya değil, Siyonist israil olduğunu gördü. Rusya yıllarca Batı’nın ve dolayısıyla siyonistlerin saldırılarına maruz kalmıştır… İkinci dünya savaşı sırasında bile Almanya’yı kontrol edenler Siyonistler idi.

Şimdi… Filistin’i tanıyan devletler sadece onu tanımakla kalmasın. Tüm dünyayı tehdit eden Siyonizme karşı ayrı bir BM’e benzeyen yeni bir örgüt kurulmalı. Filistin’i tanıyan devletler Siyonizmin kontrolündeki ABD’nin ve israil’in kurmuş olduğu dünya sistemine bir biçimde karşı olan ülkelerdir. Bu ülkeler Filistin’i tanımak ile kalmasın harekete geçsin. Çünkü Gazze’de yapılan savaş gerçekten sadece Gazze için değil tüm dünya toplumları için yapılmaktadır. HAMAS tüm dünyanın gözlerini açmıştır. ABD’nin ve yandaşlarının ne mal olduğunu onlar ortaya dökmüşlerdir. Bu iş Afganistan’da başlamıştı ve Gazze’de bitecektir inşallah. 145 ülke ne demek, bu dünyanın yarısından fazla demektir! Bu büyük bir güçtür. Derhal BM’e alternatif bir örgüt ve ortak dünya barış ordusu ve dolara karşı yeni bir para birimi gündeme getirmesi Siyonizmi bitirecektir. Gazze’ye selam, direnişe devam!