• DOLAR 32.995
  • EURO 35.801
  • ALTIN 2529.046
  • ...

Siyonistleri anlatmaya gerek yok artık, bilmemiz gerekiyor. Yüz yıldır bire bir Siyonistler ile iç içeyiz… Siyonistler sadece Hilafeti yıkmakla kalmadılar aynı zamanda eğitimimizi, ekonomimizi, kültürümüzü ve dinimizi de yıktılar… Önce ümmeti fakirleştirdiler, aç ve susuz bıraktılar ve önüne kendi hazırladığı yemeği koydular… Ümmet ise araştırmadan, besmele çekmeden Siyonistlerin hazırladığı yemeği yedi… O günden bu güne kadar o yemeğe alışan ümmet hep hasta olarak hayatını geçirdi… Bir türlü o hastalıktan kurtulamıyoruz ve bir merhem bulamıyoruz… Yüz yıl içinde bu hastalığa deva bulanlar oldu; ama ya cezaevine girdi ya faili meçhul cinayete kurban oldu ya öldürüldü ya da siyasi yasak getirilerek susturuldu…

Fakirleşen ümmet Allah’a koştu yani dine sarıldı. Fakat Siyonistler o alanı boş bırakır mı, dinimize de müdahale etmişlerdi… Ümmeti Kur’an’dan uzaklaştırdılar… Hz. Peygamberin sünneti birleştirmek idi biz ise böldük… Hz. Peygamberin sünneti Kur’an idi biz ise başka kitapları esas aldık… Faize alıştık, zinayı normal gördük, içkiyi kendimiz üretmeye başladık, zekâtı kaldırdık, haccı ticarete döktük, namazı adet haline getirdik ve ne yaptığımızı ne okuduğumuzu bilmeden kılar olduk. Dinimizi bir çeşit 7’ler, 40’lar gibi rakamlara bağladık… Kur’an’ı sadece sevap için ve ölülere okuduk ve hala bunu utanmadan yapmaya devam etmekteyiz… Oysa bu kitabı okuyan Hz. Peygamberimiz dünyanın en güçlü devletini kurmuş ve bir devrim yapmış idi… O zaman bugün elimizde bulunan Mushaf bile yok idi… Kur’an’ın ayetleri dilden dile aktarılıyordu… Bugün durmadan o Kitabı okuyoruz ama hayatımızda hiçbir değişiklik olmuyor. Müslüman gibi bakmamız, Müslüman gibi okumamız, Müslüman gibi düşünmemiz lazım.

Gazze ateş altında, ümmet dualar ediyor bir değişiklik olmuyor… Siyonistler saldırıyor biz Kur’an okuyup ölenlere dua etmekten bir şey yapamıyoruz… Irak’ta aynı taktiği uyguladılar, halkı uyuttular iktidarı değiştirdiler yüzlerce Sünni ve Şii gruplar çıktı ortaya… Halk Saddam’a karşı çıktı ve adamı astılar… Zalim gitti; ama düzen gelmedi. Libya’da aynı taktiği uyguladılar, halk Kaddafi’ye karşı çıktı ve adamı öldürdüler… Ülke yüzlerce gruba bölündü… Her yerde aynı taktiği uygulamaktadırlar. Bugün Gazze’de aynı taktik uygulanıyor. Şehri yerle bir ediyorlar, halka yönelik bombardıman yapılıyor ve şimdi bunu durdurmak için şartlar öne sürmeye başladılar… HAMAS’ı bize vereceksiniz ve rahat yaşayacaksınız diyorlar… Rehineler teslim edilecek ve HAMAS teslim olacak… Şimdi Siyonistler Gazzelileri HAMAS’a karşı kışkırtmaya çalışıyorlar… Bu taktiği her yerde aynı şekilde uygulayan Siyonistler neden ise hep başarılı oluyorlar… Terör devleti israil aslında şunu demeye çalışıyor… Yaşamak istiyorsanız HAMAS’a karşı yeni bir hareket kurun… Bu Siyonistlerin böl ve yönet taktiğindendir…  Gazze halkını ikiye bölmeye çalışacaklar… Eğer bu gerçekleşir ise işte o zaman Gazze kaybedecektir… Sadece kaybetmekle kalmayacaklar; dinlerini, kültürlerini, adetlerini bile değiştirecekler… Sonra diğer ümmet gibi başka diyarlarda bombalanan Müslümanları seyredip dualar ederek hayatlarına devam edecekler!

Ama Gazze halkı, inancıyla, tevekkülüyle, işgalciye karşı tavrıyla tüm Müslümanlara, tüm dünyaya örnek oluyor.

 Gazze’ye selam, direnişe devam…