• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...

Yahudi karakterlerini yazmaya devam edeceğiz.

3- Müslümanların amansız düşmanıdırlar: Yahudiler ırkçı bir millet oldukları için her zaman kendilerini üstün olarak değerlendirirler. Dolaysıyla kendileri dışındaki her millet ve topluluğu basit ve değersiz görürler.

Eğer onların dışında bir millet ya da topluluk öne çıkarsa önce onları basitleştirirler. Bu basitleştirme çözüm olmazsa bu sefer onlara iftira atarlar ve en sonunda onlara karşı büyük bir düşmanlık beslerler.

Yahudi tarihi incelendiğinde bu karakterleri bariz olarak görünüyor. Bu lanetli toplumun üzerinden yüz yıllar da geçse bin yıllar da geçse bu karakterlerinin değişmediğini görüyoruz ve bundan sonra da değişmeyecek.

Dikkat edilirse Kudüs’te Hz. İsa’yı (Aleyhisselam) öldürmek isteyen Yahudi milletinin bu karakteri, efendimiz (Sallahu Aleyhi Vesellem) döneminde Medine’de de açığa çıkmıştı. Aradan yaklaşık 1500 yıl geçmiş, aynı karakter tarihi süreçte tekrar tekrar nüksetmiş ve şimdi de aynı karaktere dünya şahitlik ediyor.

Evet, Yahudiler iman edenlerin amansız düşmanıdırlar. Onların bu amansız düşmanlıklarını bizzat Rabbimiz (c.c) zikretmiş ve şöyle buyurmuştur;

“Kuşku yok ki iman edenlerin, insanlar içinde en amansız düşmanlarının Yahudiler ve şirk koşanlar olduğunu göreceksin…” (Maide Suresi 82. Ayet)

Bu karakter Yahudilerin tüm hücrelerine işlediği için bundan arınamıyorlar. Dolayısıyla tarihleri boyunca hep muhataplarını basitleştirmiş, iftira atmış ve düşmanlık ettikleri için ne kendileri rahat yüzü görmüş ne de beraber yaşadıkları toplumlara rahat yüzü vermişler. En sonunda da mağlup olmuşlar, sürülmüşler ve ibretlik duruma düşmüşler.

1917’den 1948’e, 1948’den bugüne kadar Yahudilerin Filistin toprakları üzerindeki uygulamaları, ya da bir yıldır Gazze’de yaptıkları soykırım veya son dönemde Lübnan’daki vahşetlerini cem ettiğimizde; Yahudilerin klasik tarihlerinin tekerrürü olduğunu göreceğiz.

Sevindirici olan ise, Yahudiler bu süreçlerden hep mağlup çıkmışlar. Dolayısıyla yakın bir zamanda işgalci siyonistlerin Gazze ve Lübnan’da büyük bir yenilgi alacaklarına inanıyoruz.

Tarihlerinden ders almayan bu lanetli kavim, buralarda yaptıkları insanlık dışı katliamlardan ötürü sadece Gazze’den değil Kudüs’ten, Aşdod’dan, Hayfa’dan, Tel Aviv’den ve işgal ettikleri tüm Filistin topraklarından kaçmak zorunda kalacaklar.

Kısacası Yahudiler Müslümanların amansız düşmanıdırlar. Bu düşman, karakteri gereği konuşmaktan, anlaşmaktan ve diyalogdan anlamıyor.

Ona yardım edersen seni yok etmek için imkânlar hazırlar.

Onunla konuşursan senin yapını çözmeye çalışıp en kritik anda sana ölümcül darbe vurmak için fırsat kolar.

Onunla ticaret yaparsan ben nasıl bire on/yüz/bin kazanırım ve seni nasıl iflas ettiririmin yollarını arar.

Onunla anlaşma yaparsan senin en çok ona ihtiyaç duyduğun anda düşmanınla birleşir ve zehirli hançerle seni sırtından vurur.

Dolayısıyla her hâlükârda sana yani Müslümanlara olan düşmanlıklarında bir azalma olmaz. Sen onunla yakınlaşsan da o sana düşmandır ve seni yok etmek için fırsat arar.

Rabbim tez zamanda Filistin toprakları başta olmak üzere Müslümanları bu düşmandan arındırsın.

4-Korkak bir millettir: Yahudiler çok korkak bir millettir. Özellikle “Ölümden korkmak” onların en belirgin özellikleridir. Bunun için tarihleri boyunca bağımsız olarak savaşmamışlar ve anlaşma yaptıkları müttefiklerini de hep savaş sırasında yalnız bırakmışlar.

Devam edecek…

 

Yazarın Diğer Yazıları