• DOLAR 32.87
  • EURO 35.284
  • ALTIN 2497.328
  • ...

Ümmetin iftiharı ve insanlığın vicdanı olan Gazze sekiz aydır direnmeye devam ediyor.

Siyonist işgalcilerin yaptıkları barbarca sivil katliamlara rağmen psikolojik üstünlük hala direnişçi mücahitlerdedir.

Soykırım girişiminde bulunarak imajını düzeltmeye çalışan Siyonist çete, hem içten hem de dünya kamuoyunda günden güne kan kaybediyor.

Direnişin aslanları ise tüm kıt imkânlara rağmen dün bile işgal topraklarını füze yağmuruna tutabiliyorlar.

Evet, Gazze cihadını ayakta tutan ve hepimiz için alınması gereken dersler hükmünde olan maddeleri sıralayalım.

1-Direnişin Yöneticileri: Direnişi idare eden irade çok disiplinli ve mütevekkildir. Rahat dönemlerde dahi rehavete kapılmayıp güvenliği ıskalamamışlar. Hep stratejik hamleler yaparak işgalci düşmanı yanıltmışlar. Her zaman ön saflarda ve en büyük bedeli de onlar ödemişler ve ödüyor. Ayrıca sosyal medya başta olmak üzere dünya kamuoyunu doğru bilgilendirmek için süreci iyi yönetip psikolojik üstünlüğü elinde tutmaya devam ediyor.

Askeri ve istihbari güç açısından işgalci çeteyle aralarında uçurum olan direnişin yöneticileri, çok disiplinli çalışmışlar ve çalışıyorlar. Ellerinden gelen her imkânı zorlamış, yapabildiklerini yapmış ve sırtını züntikam olan Allah’a (c.c) dayamışlar. Bunun için çok rahat davranıyorlar. Çünkü iyi biliyorlar ki “Allah’ın dinine yardım edeni Allah yardımsız bırakmaz.”

İşte akıl ehli bu ayrıntıyı anlamaz. Çünkü her hamleyi sadece akıl ile değerlendirenler nefsin kölesi olur ve çoklar bahaneler ile direnişin yöneticilerini yadırgamaya başlarlar.

Mevlana ne güzel izah etmiş, “Akıl bir kuzu, nefis bir kurt, iman ise çobandır. İman kuvvetli olmazsa, nefis aklı yer.”

Dolaysıyla kim nasıl değerlendirirse değerlendirsin. Kim ne tür bahaneler öne sürerse sürsün direnişin yöneticileri kuvvetli bir imana sahip oldukları için yapılması gerekeni yapmışlar ve yapıyorlar.

 Hatırlayın, 7 Ekim “Aksa Tufanı” operasyonunda en önde olanlar; ya direnişin yöneticileriydi ya da onların kardeşi, oğlu ve yakınlarıydı. Tıpkı Uhud savaşında efendimizin çarpışmak için talimat verdiği amcası Hz. Hamza ve amcasının oğlu Hz Ali gibi.

Yine işgalci çetenin yıllardır farklı hamlelerine karşı direnişin yöneticileri Allah’ın yardımıyla karşı hamle yapmış ve hep başarılı da olmuştur.

Siyonist çete, hazırlıklarını bitirip Gazze’yi tamamen ele geçirmek için hamle yapmayı hesaplarken, hiç beklemediği bir zamanda direnişin aslanları onlara ebabil oldular ve 7 Ekim operasyonunu başlattılar.

Bu müthiş strateji resmen işgalci Siyonistleri sersemleştirdi ve sekiz aydır daha akılları başlarına gelmemiş.

Dolaysıyla direnişin yöneticileri; İşgalcilerin Askeri İstihbarat Dairesini (AMAN), İç İstihbarat Teşkilatı Şin Bet’i (Şabak) ve Dış İstihbarat Teşkilatı MOSSAD’ı oyuna getirerek bir sabah ansızın o kutlu operasyonu gerçekleştirdiler.

Evet, Gazze cihadını ayakta tutan en önemli etken Direnişin yöneticileridir. Rabbim onları muhafaza etsin.

2- Savaşan Mücahitler:

Devam edecek…