• DOLAR 32.299
  • EURO 34.835
  • ALTIN 2412.954
  • ...

İşgalci terör rejimi israil, saldırılarına devam ediyor.

Bu kez hedef Cenin Mülteci kampıydı.

Son 20 yılın en büyük saldırısı olarak nitelendirilen Cenin Mülteci Kampı saldırısında onlarca sivil katledildi, yüzlerce sivil de yaralandı.

Yaralılara müdahale etmek isteyen sağlık görevlileri Siyonist çetelerce hedef alındığı için bazı yaralılar kan kaybından dolayı şehit oldular.

Yaşanan vahşeti haberleştirmek isteyen gazeteciler hedef alındığı için de belki saldırının boyutu tam olarak basına yansımadı.

İşgalci çete; yüzlerce zırhlı araç, insansız hava araçları ve bini aşkın sözde özel kuvvetler olan çeteleriyle hem havadan hem de karadan yoğun bir saldırı başlattı Cenin’e.

Saldırıda özellikle altyapı da hedef alındığı için elektrik, telekominasyon ve su şebekeleri tamamen tahrip edildi.

Tam bir insanlık dramı yaşanıyor Cenin’de. Bu dayanılmaz durum karşısında çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan binlerce kişi göç etmek zorunda kaldılar.

Cenin Mülteci Kampı; 1948’de işgalci siyonist çetelerin sözde devlet kurduklarında, zorla yurtlarından çıkarıp mülteci konumuna düşürdükleri mazlum Filistin halkının sığındıkları yerdir. Dolaysıyla bu kampta yaşayanlar, Siyonist çetelerce zorla yurtlarından sürülen mazlum Filistin’lilerin çocukları ve torunlarıdır.

Peki, bu zulme ve katliamlara karşı dünya ne diyor?

Her zaman olduğu gibi dünya ülkelerinin ezici çoğunluğu sessiz ve üç maymunları oynamaya devam ediyor.

57 ülkeden oluşan İslam İşbirliği Teşkilat’ı da bu vahşeti sadece klasik bir kınamayla geçiştirdi.

Türkiye ve beklentilerin olduğu diğer bazı İslam ülkeleri de kınamanın dışında herhangi bir adımdan bahsetmediler.

Büyük şeytan ABD ve ruh ikizi İngiltere gibi ülkeler, İşgal çetelerini savunarak, “İsrail’in kendini savunma hakkını destekliyoruz…” şeklinde çeteleri destekleyici açıklamalarda bulundular.

Birleşmiş Milletler ve Avrupa Birliği ise; “Endişeliyiz” ya da “Hukuk ihlalidir” gibi yaldızlı bir kelime ve cümleyle konuyu kapattılar.

Hâsılı, Siyonist işgalci çete dilediği zaman dilediği gibi saldırı ve katliamlar yapıyor, dünya ya sessiz ya da bildik nakaratları tekrarlıyor ve Filistin halkı ise dayanılmaz zulümlere karşı çaresizce beklemeye devam ediyor.

Ey Dünya! Bu vahşetlere sessiz kalmaya devam etsen de.

Ey işgalci çeteler! Karadan ve havadan saldırılar yapmaya devam edip zulümlerine zulüm katsan da.

Ey İslam Ülkeleri! “Milli çıkar” diye Siyonist işgal çetesiyle ilişkilerinize devam etseniz de.

Yüce Allah’ın (c.c), Filistin halkı içinden ve kalbi Kudüs ile atan Dünya’nın muhtelif ülkelerindeki yiğitlerden oluşacak bir fetih ordusunu hazırlayacağına inancımız tamdır.

Ya Rabbi! Bizi bu orduda bir nefer ve bu neferlerden de en önde olanlarından eyle. Amin.