• DOLAR 32.467
  • EURO 34.688
  • ALTIN 2384.78
  • ...

Bakmayın "değiştik" ya da "helalleşme" gibi yaldızlı kelimelere, CHP değişmez.

Evet, kim ne derse desin statükoyla özdeşleşmiş CHP asla değişmez.

Eğer "değiştik" mealinde cümleler sarf ediyorlarsa biliniz ki takiye yapıyorlar.

Bir ideoloji partisi olan CHP zihniyetinin temeli; kafatasçılık ve aziz İslam dinine olan düşmanlık üzerine atılmıştır.

Bu zihniyet halka rağmen kurulmuş, halkın inanç ve kültürüne düşmanlık üzerine varlıklarını bina etmiştir.

Bu zihniyet 27 yıl boyunca tek parti sultasıyla ülkeyi zulümle yönetmiş, emperyalist batı merkezli düşünmüş, konuşmuş ve icraatlar yapmıştır.

Bazen yalan ve entrikalarla bazen kandırarak bazen de silah zoruyla yeni nesilleri köhnemiş batı zihniyetine göre değiştirip dönüştürmeye çalışmıştır.

Sonunda Müslümanları "yobaz" Kürtleri de "bölücü" olarak devlet hafızasına yerleştirmiştir.

1950'de çok partili hayata geçildikten sonra artık normal seçimle bir daha iktidar olamayacaklarını anladılar. Seçimlerde yaptıkları hilelere rağmen her seçimde sandığa gömüldüler ve halktan okkalı sille yediler.

Be kez kendilerine göre dizayn ettikleri devlet hafızasından da destek alarak "askeri darbeler formülü"yle iktidara gelme planlarını yaptılar.

Derken 1960, 1980 darbelerle kendilerine iktidar yollarını araladılar ancak hemen sonraki seçimlerde yine halktan hak ettikleri silleyi yiyerek tekrar sandığa gömüldüler.

O gün bu gündür iktidar olmak için çırpınıp duruyorlar ama zihin kodlarını iyi bilen müslüman halkımız onlara yol vermiyor.

28 Şubat Post modern darbe ile bu zihniyetin ikizi iktidara geldiğinde halka çektirdikleri sefalet, zulüm ve yoksulluk hala zihinlerde tazeliğini koruyor.

Böylece toplumumuz tarafından net olarak anlaşıldı ki; Ne CHP ne de onun ruh ikizleri bu memlekete bir fayda sağlamayacaklar. Tek dertleri köhnemiş ideolojilerini zorla halka kabul ettirmek ve halka rağmen iktidar olmaktır.

15 Temmuz'da bir kez daha "askeri darbe formülüne" destek verdiler ancak Müslüman halkımız buna geçit vermedi.

Şimdi ise CHP, "değiştik" diyerek "helalleşme" gibi yaldızlı kelimelerle takiyye yapıyor. Allah korusun iktidar olur olmaz ilk yapacakları iş, geçmiş darbe dönemlerinde yarıda bıraktıklarını tamamlamak için "nerede kalmıştık?" diye sorup kaldıkları yerden zulüm ve zorbalıklarına devam edecekler.

Bırakın iktidar olmayı, yandaş anketlerin CHP adayı Kılıçdaroğlu'nu önde gösterir göstermez bile dil değiştirdiler. Hem de en üst perdede.

Şimdiye kadar başörtülülerle aynı karede görünmek, türbe ve cami ziyaretleri, "helalleşme" edebiyatı yapan Kılıçdaroğlu, Bekir Bozdağ'ın; "Allah'a hamd edip şükür secdesine varmak" cümlesini "Ortadoğu bataklığının kodları" olarak tanımladı.

Dolaysıyla bu zihniyet değişmez, ilk fırsatta eski kodlarına dönerek kaldıkları yerden zulümlerine devam edecekler.

O gün geldiğinde, "Ben hesaplaşacağız dedim millet helelleşeceğiz diye anlamış" dese kimse şaşmasın. Çünkü bu zihniyetin yapısı budur, bunun için diyoruz ya "CHP değişmez" diye.