• DOLAR 32.47
  • EURO 34.613
  • ALTIN 2385.69
  • ...

Günlerdir sol-Kemalist medya, "18 yıl önce 6 yaşındaki bir kız çocuğunun evlendirildiği" yalanı üzerinden tarikatlara, cemaatlere, islami STK'lara saldırdıkça saldırıyor.

Bu hal pekte garipsenecek bir durum değildir. Çünkü varlıklarını yalan ve iftiraya borçlu olan bu güruhun işi, her fırsatta olayları manipüle ederek islama ve Müslümanlara saldırmaktır.

Garip olanı ise siyasi iktidar başta olmak üzere birçok İslami STK, cemiyet ve yazar çizerlerden ses sedanın çıkmamasıdır. Olayı yorumlayan da ya sol-Kemalist medyanın kullandığı argümanları kullanıyor ya da "hem nalına hem mıhına" vurarak her iki tarafa da şirin görünmeye çalışıyor. Geri kalanların ezici çoğunluğu ise tamamen sessizliğe bürünmüş ve Erdoğan'ın tavrına göre gardlarını almayı bekliyorlar. "Ba'dal Xarabül Basra" yani "İş işten geçtikten sonra" doğru gardı alsanız da bir kıymeti harbiyesi olmayacaktır bilginiz olsun.

Bilinmelidir ki, Kemalist medyanın oluşturduğu algıdan çekinerek objektif haber ve yorum yapmayan medya ve yorumcular, vicdan sahibi her kişinin nezdinde mahkum olacaklar.

Sapkın gurupların ağına düşmüş ve onların yönlendirmeleriyle hareket eden psikolojik hasta bir kadın üzerinden; bir aile, bir camia ve nihayetinde Müslümanlar mahkum edilmek isteniyor.

Bu fotoğrafı görmemek için ya kör olmak lazım ya da en basit haliyle "ultra saf" olmak gerekir. Ya da "Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın" mantığıyla gelişmeleri sadece izlemekle yetinmiş olunur.

Evet, Kemalist medyanın günlerdir oluşturduğu bu algı ve İslami çevrelerin de mezkur hâl-i pür melalleri sonuç verdi. Tamamen bir algı operasyonundan ibaret olan İlgili dava öne alındı ve sözde mağdur bayanın eski eşi ve babası gözaltına alınıp tutuklandılar.

Mezkur kızın babası ve eski eşi Adliye'ye götürülmek üzere İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü merdivenlerinden inerlerken ki videoyu defalarca izledim. 28 Şubat sürecinde gözaltına alınan masum Müslümanların manzaraları geldi gözlerimin önüne.

Bir taraftan iki polis arasında kafası öne eğdirilerek eli kelepçeli, sakallı, cübbeli Müslümanlar; diğer tarafta avucunu ovuşturarak salyalarını akıtan onlarca solcu-Kemalist gazetecilerin aşağılayıcı ve istihza edici sualleri...! Bilerek ve tasarlanarak sakallı, cübbeli Müslümanları aşağılayıcı bu manzara unutulmayacak.

Düşünün, Psikolojik sorunlar yaşayan sözde mağdur kızın adli makamlarca; "Ruh sağlığının bozuk olup olmadığının tespiti için rapor aldırmasına" karar verilmiş. Bu durumda olan bir bayanın sapkın gurupların yönlendirmesiyle verdiği ifadeler ve Kemalist medyanın oluşturduğu algıyla bu tutuklamalar yapıldı. Yargı ise sol medyanın ilk günden mahkum ettiği bu kişilerin dosyasını, kılıfına uydurup sözde kamu vicdanını rahatlatmış oldu.!

Alın size Adalet...!!!

Rabbim bu mağduriyet silsilesinde pay sahibi olan ve imkanı olup da engel olmayanları benzer adalet(!) sisteminde yargılatsın.