• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

Her eylem yeniden diriltir beni

Nehirler düşlerim göl kenarında.

Doğ ey güneş erit taştan adamı

Ve kurut taşları diken elleri.

 

Rahmetli Mehmet Akif İnan’ın bu inkılapçı ruhunun daima MEMUR SEN'de, bu ülkedeki tüm İslami sivil toplum kuruluşlarında canlı olmasını,  yeryüzündeki bütün şeytani güçleri zelil eden bir zihniyete ve mücadele ruhuna sahip olmayı rabbimizden niyaz ederiz.

Başta ülkemizde sonra tüm İslam diyarlarında kamusal alanda İslam'ın egemenliğini kurup sağlamlaştırmak için sendikal mücadele, sivil, toplumsal  mücadele; gerçekten çok büyük bir ihtiyaçtır. Halkların değiştiremeyeceği hiçbir şey yoktur. Halkın gücü, tüm atom bombalarından daha büyük bir güçtür. 

Bakın, İslam İşbirliği Teşkilatının almış olduğu kararlar yine Siyonistlere yaradı! Nasıl yani? Öncelikle Gazze'ye yardım için verilen teklife bazı ülkeler veto verdi. İsrail ile işbirliği yapan; halkın seçmediği, işbirlikçi, sünepe, gri, Mahmut Abbas; Filistin halkının resmi temsilcisi olarak kabul edildi. Demokratik yöntemlerle seçilmiş olan HAMAS hükümeti ise muhatap olarak kabul edilmedi. EY DÜNYA! TÜM TOPLUMLARA DEMOKRASİ, KENDİ YÖNETİCİSİNİ SEÇME HAKKI VARKEN FİLİSTİN TOPLUMUNA NİYE YOK? FİLİSTİN TOPLUMUNUN SEÇMİŞ OLDUĞU HAMAS NİÇİN MUHATAP OLARAK KABUL EDİLMİYOR? SEÇİMLE İŞ BAŞINA GELMEMİŞ KÜRESEL EMPERYALİSTLERİN ATAMIŞ OLDUĞU MAHMUT ABBAS GİBİ BİR ADAM NİYE FİLİSTİN'DE DEVLET BAŞKANI OLARAK KABUL EDİLİYOR? 

Bu sorular aslında sorulmayacak kadar basit sorular...Bugün Tunus'ta 80 yaşını aşkın bir lider Nahta hareketinin lideri Gannuşi zindandadır. Muhammed Mursi'yi zindana atan, Siyonistlere de 'Gazze halkını Sina çölüne sürün!' aklını veren Sisi; yıllardan beri Mısır'ın devlet başkanıdır. Mekke ve Medine’miz krallıkla yönetilen Suudi Arabistan'ın elindedir. Birleşik Arap emirlikleri ve birçok İslam beldesi kralların kontrolündedir. Müslüman halklar, hür iradelerini ne yazık ki devlet yönetimine yansıtamıyor. Gasıp, hain insanlar iş başında olduğu müddetçe İslam İşbirliği teşkilatından; emperyalistlerin ve Siyonistlerin aleyhine bir karar çıkmaz.

Özgür Filistin halkı, küresel Emperyalistlerin İslam toprakları üzerinde 1. Dünya Savaşı'ndan sonra kurmuş olduğu bu düzeni ve nizamı yıkmaya and içmiş olacak ki Ebu Ubeyde komutasında emperyalizme kan kusturuyor. 

20 seneden fazladır bu ülkeyi yöneten Sayın Cumhurbaşkanı bile ne diyor: 'Yerli, milli, sivil bir anayasa yapmak için salt çoğunluğa sahip değiliz.' Peki, hali hazırdaki anayasayı kim yapmış? Darbeciler... Bakın bizim ülkemizde dahi halkın iradesi anayasaya, devletin yönetimine yansımıyor. Bunun sebebi Müslüman halkları gerçek anlamda teşkilatlandırıp organize edemeyişimizden kaynaklıdır. Unutmamak gerekir ki hiçbir hak verilmez, hak alınır.

Gazze'deki bu mücadele başta Müslüman halklar olmak üzere yeryüzündeki tüm halkların küresel Emperyalizm ve Siyonizme kafa tutmasına vesile oldu. Yakında İsrail'in zelil bir şekilde ateşkes imzalamak için masaya oturduğunu göreceğiz. Allah'ın izniyle Siyonizme başkaldıran sadece Gazze halkı olmayacak! Pek yakında Batı Şeria'daki Müslümanların, Hayfa'daki Müslümanların, Filistin'deki tüm şehirlerdeki halkların Siyonizme karşı silahlı direnişini duyacağız. Hatta Yahudilerin içerisinden bile ciddi bir topluluk Siyonizme başkaldırıp Müslümanlarla birlik olacağı kanaatindeyiz.

İki devletli çözüme 'Hayır!' diyoruz. İki devletli çözümü savunmak İsrail terör şebekesini meşrulaştırmaktır, diyoruz. Devlet olabilmek için o devletin kurucu bir halkının olması gerektiğini herkes bilir. Terör şebekesi, getirmiş olduğu işgalcilerle hiçbir zaman bir millet oluşturamaz. Şu an İsrail'de yaşayan Siyonistler dahi huzurlu değiller. Bu terör şebekesi insanları zorlamasa, Filistin'de yaşayan Yahudilerin birçoğu gelmiş olduğu ülkelerine geri döner. Tekrar söylüyoruz: Herkese kendi yöneticisini seçme hakkı varken gelin bu Hakkı Filistin halkına da verelim.