• DOLAR 33.972
  • EURO 37.752
  • ALTIN 2822.39
  • ...

İslam Coğrafyasında sık sık keser döner sap döner. Hesaplar da döner ama yerliye/milliye dönen yollarda sistemler kilitlenir sadece tek çark döner. O da Darbeci Zihniyettir! Ülkem de bunlardan biri belki de birincisi(!)..

Sayın Cumhurbaşkanının da hazır bulunduğu harp okullarının mezuniyet törenlerinde rutin yemin oluyor. Hazırlıklı(!) bir kesim öğrenci bununla yetinmedi. Kılıçlarını çekerek Cumhurbaşkanına, dolayısıyla halka mesaj niteliğinde sloganlar attı! “Mustafa Kemal’in askerleriyiz!..”

Evet mesajdır!.. Çünkü yasal yeminin dışındaki bu sloganları; Yerli ve milliye darbe yapanlar kullanıyor! 

*Hava, kara, deniz okul birincilerinin kadın oluşu; adlarının İkra, Şeyda, Ebru.. gibi yerli/milliden olması(!) da ayrı bir mevzu…

Demem o ki; ortada suç hükmünde yanlışlar var! Sloganlar tanıdık. Sergilenen, hareket, söz ve davranışların zihnimizde acı hatıraları var!

Tam da bu ifadelerle darbeler oldu! Her kesimden on binler, yüzbinler kovuşturmaya uğradı; okullardan, kamu kurumlarından atıldı!...

Ya tesettüre gelen Kazıklı Voyvoda-Drakula cezaları!...

Bu sloganlar; devletin şefkat kanatlarını çelik çembere, prangalara dönüştürenlerdir!

Fırsat bulsalar; “Ya sev ya terk et” derler. Yine “Başörtülüler Arabistan’a!..” derler! Dokunabileceğimiz bir “naçiz fâni..” Mutafa Kemal’i katleder; CHF/CHP’nin üretimi Kemalizm’i ilah diye dayatırlar! 

Özel tanımladıkları Kemalizm’i “Geçenden kırk, geçmeyenden döve döve seksen akçeyle” Dumrul’un köprüsü yapmadılar mı? 

Bunlar; 28 Şubat’ta Mushaf çiğneyip “Bin yıl sürecek dediler!

Son törende de aynen bunun provalarını yaptılar, yapıyorlar! Daha da yapacaklar!

Halk değil; her yerdeki azgın azınlık bunlar!.. her yerdeki pusudaki keskin nişancılardır!

Kadir Mısıroğlu’nu, İhsan Süreyyaları bilmezler! İ.Ortaylı’yı, C.Şengör’ü, F.Altaylı’yı duyarlar! Halkın/sesiz çoğunluğun sesini de bu yüzden duymuyorlar! Duyamazlar da!..

AKP’den İslamcı/muhafazakâr kanadın tasfiyesi var! Asıl hesapları Erdoğan’sız Ak Parti’dir!

15 Temmuz’da meydanlara inen ezici çoğunluk -istisnalar hariç- dindarlardı! Şehitler şahidimizdir! Sakallısı, İslamcı, ülkücüsü… Abdest alarak şehadete koşanlar bu halktı!

Darbecilerin korumasında markete gidenleri saymazsak; Kemalistler in-me-di!

Hükümet sözcüsü Ömer Çelik’ten; 2004 MGK’sında Kemalistlere kafa tutan Erdoğan’ın çeyreğini bekleyeduralım… Muhterem; Erdoğan sonrasına hazırlanan bir temkinle konuşuyor!

Heyfa meran! Weyl.. Xwelî li sere wan!.. bir tehdit de Erdoğan’ı çevreleyen, halkla arasına girenlerdir!

Miri mera ve çayırlarımızda semiren STK’lar, akademik çevreler, ihalelere koşuşturanlar… Sözüm size!.. Bâbıali civarında entrikalar dönerken nerelerdesiniz? “..onlarla iyi geçinelim” diyebiliyor garibim!  

Gerçekten bunaldık!.. Asi, azgın azınlık atakta nefes alamıyoruz! Cumhurbaşkanı da yalnız(!)..  Nevzuhur Yol arkadaşlarının akl u fikrine uyarsa akıbet vahim! Acımayacaklar(!)  

Türkçü/Kürtçü, LPG(!)’li Kemalist sloganlar FETO’nun beterini diriltmekte(!)

Özgür Özel, milyonları aşağılayan eskitekle umut olmaktan çıkarken; iktidar da Gazze’yi kuşatan filonun tatbikatına katılıyor! İzmir’de Coni’yi çuvallayan -kim olursa olsun- gençleri CIA ile sorguluyor haberleriyle son umutlarımızı kırmakta Gazze’m!

Muhafazakarlar; kör, sağır ve dilsizdir Gazze’m!. Seğirterek alanlara inmeye çalışan, askeri tören ve şölenlerde parmak sallayan Kemalist Postallar sahnede!

Darbecilerin sloganlarını atan teğmenlerden özür dilerken; üstlerini bilmiyoruz(!)

En iyi ihtimalle disiplinsizlik olan suç, tecziye yerine taltif ediyor. iktidar, kendi ayağına sıkıyor!

Ordudaki bir disiplinsizliğin mazideki ağır faturaları ortadayken, iktidar bunu hayra yoruyor!  İsyanın ayak sesleri hep böyle gelmedi mi?

Cumhurbaşkanıma ricamız; “Tüm maziyi bıraksan; Onuncu Yıl Marşıyla Mustafa kemalin askerleriyiz..” desen de seni affetmezler! Muhtemelen sen de!..

Düşmanlarını kazanmak için dostlarını küstürmeyenler bahtiyardır! Wesselam!