• DOLAR 34
  • EURO 37.858
  • ALTIN 2820.514
  • ...

Geçen yazımızda Siyonist Terör Yapılanması üzerinden ülkelerin; savaş cephesi ve cephe gerisini tanımladık. İsrail’in Savaş Cephesi’nde ABD ve Avrupa’nın silah, sermaye ve siyaseti vardı. Cephe Gemisi’nde kimi Halkı Müslüman Devletler‘in olduğunu demiştik.

Bu tezimizi ispatlamamız şarttı.

Bu borcun kritik, hassas, ağır yükümlülük ve vebali de var.

Bu gün, Cihat Peygamberinin Ümmetini yöneten devlet, hükümet ve yasaların başında; nebi ve varislerinin bile taşımakta zorlandığı envai türlü kutsî unvan, sıfat ve lakaplar taşıyan nice kahraman, efsane ve destanlara namı geçmiş vazgeçilmezler(!) var.

Tam da bu yüzden “Euzubillahimineşşeytanirrecîm. Bismillahirrahmanirrahîm” ile.

Çünkü bunlar dillere destan şeyler(!) Omurgalısı, omurgasızı, tek hücrelisi, sürüngeni, kanatlısı; yek-sim  u du-sim, teyr u tur, mar mûr.. değil bunlar(!)… Alayı dipdiri canlılar!..

Bedirler kazanmış, Tebüklere yürümüş… Cebel-i Tarık’ı yeniden aşmış; Viyana Kapılarına dayanmış!… Seccadesinde gözyaşları, yüreğinde mazlumun âhı sızlamış… Gazze’nin harabeleri, paramparça yürekleri, ciğerlerini dağlamış bunların(!) Korku nedir bilmez bunlar!.. Kimisi Hamza, kimisi Şah-ı Merdan.. Bir Ebubekir, bir Ömer olmuş bunların! ABD’yi dize getirmiş, Siyonist’e el-ayak öptürmüş(!:)) bunlar!..

Hak saklasın balasından! Gece rüyalarımıza girebilirler!.. Gözümüzü oyarlar, ağzımız eğrilir. Danalar bostana girebilir. Kımıl/çekirge yağmuru ekinlere musallat olabilir. Tuna ve Nil ya tersine akarsa? Bir ses, bir rüzgâr, bir ateş topuyla felaket gelirse?.. Eyyub’un dermanı, Nuh’un Gemisi onlar! Avaz-ı Davûd, Darbe-i Yahya onlarda(!)

Netanyahu’nun; “koltuğunuzu seviyorsanız; oturun, konuşmayın!” dediğine bakmayın! Warin sêva! Warin sêvan!..

İşte unvan, sıfatları:

“Başkan, Cumhurbaşkanı, Reis, Anayasa/Yargıtay başkanı… Ula Zeki! Bunlar ne ki! Hadimul Haremeyn-i Şerifeyn; Şer’iye Mahkemesi Şeyhi, Emir Şeyh Muhammed bin Raşid El Mektum, Ahmet bin Muhammed bin Halife.. Bir de MBS’li prens ve Şeyhâ prensesleri… Emir… el/al Tani veya Sani..  Veya “Kanî kanî!.. Malan barkir li kû danî!” Bibexşînin bunu da ben kendim ekledim.

Bunların neyi nasıl yaptıklarını demeliyim! Siyonist Lanet; Vahyin Anakarasında terör estirirken; bunlardan nasıl nemalandığını demeliyim kardeşlerime!

Soru: İsrail, terör eylemlerinin tümünü İslam Coğrafyasında, Müslümanlara karşı uyguluyor! Hal buyken;

1-Hayfa limanına çantasıyla gelen Hitler’in artığı sığınmacılar nasıl devlet oldu?

2-Terör Çetesi israil’i devlet olarak tanıyan kaç Müslüman ülke var? Elçi atayan/elçisini kabul eden devletler de dahil..

3-Stratejik ilişkisi olan kaç Müslüman ülke var?

4-Hangİ Müslüman ülkeler, hangi anlaşmaları imzalamış?

5-Siyonist; askeri eğitimlerinde hangi Müslüman ülkelerin hava, kara ve deniz sahalarını kullanıyor?

6-Dolaylı ticaret yapan ülke çoktur ve bu anlaşılır ancak direkt yapan kaç ülke var?

7-İşgal ve soykırımı Lahey’e şikâyet eden hangi ülkedir? (Hristiyan ülkelerin dosyasına dahil olanlar değerlendirme dışıdır.)

8- Siyonist Terör haberlerini; “İsrail-HAMAS; İsrail-İran, İsrail-Hizbullah, İsrail-Ensarullah.. Savaşı..” diye haber yapmayan; bu orantısız savaşı; “insanlık ve ümmet adına sahiplenen” hangi ülkelerdir, hangi basın yayın kuruluşlarıdır?

9-Gazze soykırımı vesilesiyle; gittiği uluslararası görüşmelerinde, özellikle de ABD, Avrupa ve Siyonist Sermaye Çevreleriyle yaptığı gizli-açık buluşmalarda; “Gazze’yi satan, pazarlayan; kendi iç meselelerini konuşan; daha katı bir ret-inkâr ve asimilasyon politikalarını konuşmaya ağırlık veren; aldığı ve alacağı vize ile faşizmini uygulayan..” kimlerdir?

10-Gazze Vesilesiyle dünyada sokaklara, meydanlara taşan “insanlık onuru, küresel vicdanı..” kendi ülkesinde mahkum eden kimlerdir?

İşte bu soruların cevabı; Siyonist Cephenin Cephe Gerisi’ndeki devlet, hükümet ve liderlerin listesinin cevabı olacaktır!

“Allah ise zalimleri asla AFFETMİYOR! FELAKET ve ZİLLET öncesi mühlet veriyor!” Vesselam!