• DOLAR 34
  • EURO 37.86
  • ALTIN 2821.831
  • ...

Aksa Tufanı’ndan sonra haber kanallarına kilitlendik. Gözlerimizde buğu, gerilmiş sinirlerle… kaynadık durduk!.. ABD ve Avrupa’nın silah ve sermayesiyle yakıp yıkan Siyonist Terör’ün zaaflarına ait duyacağımız bir haber için! Son kalesinde dünyanın boyun eğdiği o lanete zilleti tattıran destan kahramanlarına ait haberler için!.. Nebi Katili Lanet’in cephesinde ve cephe gerisindeki kargaşa, zillet ve hezimet için… haber kanallarına kilitlendik durduk!.. Ölü toprağı serpilmiş ümmetin tevhidine yönelik bir gelişme için… Ortak Düşman; Nebi Katili Dört Kitabın Laneti Siyonist Terör’e karşı oluşmuş ortak bir akıl, küresel vicdan için bekledik!..  Fakat nafile!

Tam da bu yüzden haberleri artık sabah ve akşam birer kere dinlerim!

Farzım mı? Boykot, tel’in meydanları, seccadede gözyaşıyla dua!..

Ekranların altı kuru, karnı tokları mera ve çayırlara meyledermiş(!) Ümmetin cihad, efsane ve destan diyarlarında artık yetimler ağlar!

“Ne şair yaş döker, ne aşık ağlar!/ Tarihe karış(mış) eski sevdalar!..”(F.N.Çamlıbel)   

Gazze’de; ABD ve Avrupa’nın silah ve sermayesiyle süren işgal ve katliam var!  

Bu konuda Allah’ın ayeti belli! “Ey iman edenler! FASIKLARDAN biri size haber getirirse inanmayın! Araştırın!...” diyor! Cihad Peygamberi(sav); “Münkeri; elinizle, dilinizle… düzeltin! Kişi sevdiğiyle haşrolur!” demişken; Bizimkiler(!)  fasık habere inanıyor; münkeri yayıyor! Gavuru/Siyonist’i seviyor!..

“Yahya Sinvar’ı konuşamıyor! İran’ı, Hizbullah’ı, Ensarullah’ı… Fasık Haber üzerinden okuyor!... Zelil olmuş israil Efsanesini okuyor!...”

Hızını alamıyor; “israil Suriye’yi alacak! Sina’yı ilhak edecek; Irak ve İran’ın bir kısmı… Asıl hedef Türkiye!” derken; Ümmetin dizlerinin bağını çözüyor(!)…  

İsrail savaş kabinesinde bile bu kadar Paralel olamaz!

Basınımız; sözüm ona tarafsızlık adına ümmetle, tevhitle savaşıyor!

Bunu da gözümüzün içine baka baka yapıyorlar!.. “Biz burada tarafız objektif bir program yapıyoruz! Kimsenin yanında veya karşısında değiliz!..” diyor Siyonist Mikrofonları!

Bre mera ve çayırlarımızdaki Haç/Havra Şövalyeleri! Gazze Toplama Kampı ile israil’in eşit güçler olmadığını bilmiyor musunuz? Filistin’de 1948’den beri işgalin sürdüğünü; ABD ve Avrupa’nın silah ve sermayesiyle Gazze’min yakılıp yıkıldığını; kuvözdeki cennet meleklerinin çürüdüğünü; enkazların altında ve arasında defin bekleyen on benlerin köpeklere, daha aşağılık Siyonistlere kaldığını bilmiyor musunuz?

Bu durumda hayvan bile tarafını seçmez mi? Ne tür ve ne cinstensiniz Ey?...

Tarihte ilahlık taslayan hiçbir despot, tiran.. bu denli küresel zorbalık yapmamış, hür iradelere böyle kelepçe vurmamıştır! İslam Diyarındaki bu ucubelere ne diyeceğimi bilemiyorum! İsrail’den korkuyor diyecem; uymuyor! Siyonist Sevici Paraleller diyecem; karşılamıyor! İslam’a düşman diyecem; kâfir değiller(!) Irk-mezhebin asil kanlı faşoları diyecem, yetmiyor! Hayvan diyecem; israil bayrağını yırtan kargalar gördüm!

Bu mahlûkata isim için ilmim yetmedi, dilim varmadı, kalemim yazmadı!.. Kardeşlerim desin! Ümmeti yöneten devlet, hükümet ve liderlerin ekseri de buna dâhildir biline!

*Mi go; Lawo! Hun nav rixê kevin kuro! Rebbiyo! Tu vana ji me bistînî! *We go çi? Himm?

Kaynakarı Fasık Haberler: “CIA/MOSSAD’dan Reuters, AP, BBC, CNN, Haaretz..”

Gazze etrafında şekillenen; İran’dan Ensarullah’a kadar uzanan Direniş Ekseni’ne değinirken; zorlanıyor, bir yerlerinden sancılanıyor, sararıyor, kaşındaki-burnundaki teri silip; “ama, fakat, lakinlerle” ipe un serip mikserlik yapıyor bu pişkinler!..

Duş, nice krem, tarak, aynalara.. saatler harcayan kimi gazeteci, araştırmacı yazarlar… Prof’lar, Dr, akademisyenlerin, stratejistlerin… dövdükleri havanlarında ne çıkar diye son dakikasına kadar bekledik! Kimisinden çözüm, kimisinden çareler bekledik(!).. Havanlarında su bile yokmuş! Yaptıkları; Yunus’un deyimiyle; “kuru bir yelmektir!”

..ama bu Ümmet başaracak hastalarına rağmen!.. Vesselam.