• DOLAR 33.997
  • EURO 37.847
  • ALTIN 2820.797
  • ...

Dünyadaki vahşeti anlatacaktım. Canlı yayınlarda, dünyanın gözü önünde Siyonist Sermayeli Kapitalist Terörün yaşattığı insanlık dışı talan, ret-inkar, işgal, katliamları.. anlatmak isterdim ama naçîzem!..

Yaratıcısına isyan etmiş; anayasası ret-inkâr, katliam olmuş bir dünyanın sefih mimarını Gazze’de seyrettim

Mazlumlar feryat ediyor. Eman verecek bir merci yok! Güvenlikli yer ilan eden o güç, bizatihi güvenlikli yeri bombalıyor, katlediyor!...

Dünyamız; yaşadığı küfür-şirk-cahiliye dönemlerinin hiç birinde böylesi bir duyarsızlığa, bir vahşete şahit olmamıştı! Bunu görüyoruz Gazze’den Bakınca!

Amerika’daki Beyaz Adam, Gazze’deki gibi bir dram, bir katliam yaşamadı ama 1492’lerden itibaren misafir olarak gittiği denizaşırı ülkelere, kıtalara, Yeni Dünyalara… nice felaketler yaşattı. Kaç asırdır terk ettiği insanlık ve medeniyete rücu etmeliydi ama nafile!

Zenginliğine zenginlik kattı ama Beyaz Adam doymadı! Herkesin olan bu dünyayı paylaşabilmeliydi ama aklının ucundan bile geçirmedi. Geriye kalan ne varsa onları da istedi!

Yıl M.S. 2024, yer Gazze…

Dünyada yaşanmış zulüm, işkence ve vahşetlerin beteri yaşanırken Amerika sessiz!

Koca Amerika; Yahudiliği kapitalist Siyonizm’e, Tevrat’ı efsane ve mitolojilere, Davud ve Süleyman’ı buzağıya çağıran pul-perest Samiri’ye kurban etmiş Siyonist Zihniyetin emrindedir.

Koca dünya da Amerika’ya sessiz!

İçişleri bakanı Sayın Hakan Fidan’ın; israil ve Amerika arasında işleyen cinayet taktik ve tarzına ait itiraf ve ithamı manidardı. Şöyle diyor:

“"Artık israil'in tasmasını sahipleri eline almalı ve sahip çıkmalı. Amerika arkasında duruyor, aklıyor; ‘aman savaş olmasın’ diyor…"

Bunlar bilinen gerçeklerin, bir bakan tarafından ispat ve tel’in derecesinde ifşa edilmesi önemlidir!

Artık şunları biliyoruz:

İsrail’in tasması birilerinin (Amerika’nın) elinde. Amerika; bu kuduz yaratığı acı ve ders vermek; işgal etmek, hükümet ve devletleri hizaya getirmek için kullanıyor. Siyonist Sermayeli Kapitalist Azgın Azınlığın hükmettiği Amerika (dolayısıyla AB) provokatörlük yapıyor. Şiddet ve sömürü politikaları; israil’e işletilen “suç, günah ve cinayetler” üzerinden yürütülüyor! İsrail, devlet dışı bir terör unsurudur! İsrail’le masaya oturulmaz!…

Çare: Bu terörist yapılanması ile her türlü ilişki kesilmeli. Bu terör unsuru silah bırakmalı, geldikleri yere gitmesi için altı aylık bir eman verilmelidir! Süresi bitince; BM gücü, bu olmazsa Bölge ülkeleri ve yerel güçler… terörle mücadele kapsamında harekata başlamalıdır!

Bunu sağlayacak imkân ve kabiliyet, o iman ve bilinç “seyirci kalan dünyada, zelil/melül Ümmette” var mı bilmem ama imkânsız olmadığını bilirim!

Maalesef dünyadaki medya, siyaset, sermaye.. Küresel Terörün elinde! Konuşturulan yorumcular, stratejistler… “Fasık haberin” sözcüleri!.. Amerika meclisinde 60 dakikada 70 kez ayakta alkışlanan Vampir ve hamilerinin iflası, Gazze direniş Cephesinin Destanının deliliyken hakikat setrediliyor!

Direnişi ayakta tutan güç, Allah’ın yardımından başka ne olabilir?

Herkesin olan bu dünya, Zalimlerin ve Paralel Yerli İşbirlikçilerinin olmayan insafına bırakılacak kadar önemsiz ve sahipsiz değildir!

Gayretullah’a dokunan çağdaş küfür ve şirkin başarmadığı, başaramayacağı üstelik yenildiği ortada!

Ehl-i gayret, hamiyet, iman ve vicdan sahipleri de sessizliğini bozsun artık!

Belli ki Mazlum zafere gidiyor! Belli ki dünyanın gidişatına İlahî bir müdahale var! Belli ki post-modern Cahiliye, küfür ve şirkin o dokunulamayan putuna İbrahim yanaşmış!

Zalimin isyanı, çılgınlığı.. İşlediği vahşeti de bu kutlu şafağın delili!

Şehitler arşın gölgesinde… Mutlu… sessiz!.. Kutlu Şafak da geliyor! O da sessiz! Vesselam!