• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...

Malum, Yahudi milleti dünya hayatını, zenginliklerini en çok seven millettir. Tam da bu yüzden peygamberleri katletmiştir. Ahdinden dönmüş; “Rabbinle git, savaş..” demiştir.

Bu; korkak, fırsatçı, hain ve zalim bir millet olmalarındandır.

Mesele ve çözüm şu:

*İsrail ne zaman kuruldu?

Resmen ve cismen 1948’de; ismen de Osmanlı mirasının paylaşıldığı 16 Mayıs 1916 Sykes-Picot Antlaşması’yla kuruldu.

*Nerede kuruldu?

Küresel güç olan Müslüman Medeniyetlerin temsil ve hâkimiyetlerinin adresi “Vahyin Anakarasında..”

Hesapları; bölgeyi istikrarsızlaştırmak, değerlerini itibarsızlaştırmaktı. Bunun için bir tanımsız ama malum bir efsaneye ihtiyaçları vardı.

Bir ara bu efsane için Şerif Hüseyn gibi mankurtlar düşünüldü ancak Yerlilerin mazisi, mirası, vicdanı, ellerindeki Kur’an gibi bir Burhan buna maniydi!

Bu, Yahudi milleti olmalıydı! İsrail’e devlet diyeceklerdi ancak her suç ve günahı, ayıp ve cinayeti, vahşeti.. bu tanımsız yapı üzerinden işleyebileceklerdi, işleteceklerdi!..

Öyle de oldu!

Basılmış duyguları vardı. Dünya zenginliklerine hâkim olma istekleri vardı. Efsane, mitolojiye, sanal oyunlara dönüştürdükleri kutsallarıyla hayatını tanzim eden böylesi bir İnanç; kendi halkını yakma pahasına kendi azgın azınlığını türetecekti! Bölgeyi kan ve gözyaşına boğacak, dünyanın kritik olaylarına bulaşacaktı...

Bu canavarın adresi İsrail’di, zihniyeti Siyonizm, adı Siyonist’ti!..

Cahiliye Dönemini bu modern çağda da tekerrür ettirecekti! Bir farkla… Bu kez nebi yerine… bebek katledecekti! Vahyin yerine inanç, değer, yasa ve anlaşmaları çiğneyecekti! Firavun ve Kisraların saraylarında değil Kapitalist Siyonist Sermayeyle der-dest ettiği “siyaset, sermaye ve medya..” üzerinden fitne ve fesat çıkaracaktı! Nice kez katliam/soykırımlara uğrasa da uslanmayacak, bulduğu ilk fırsatta bizatihi yaşadığı acıların beterini masumlara yaşatacak acayip bir milletti…

Neden yapmasın ki? Adam Rahman ve Rahim’in Çâr Kitabı’nda lanetlenmiş.. Âdem’i cennetinden eden la’in Azazil’in rolünü üstlenmiş bir kimlik ve kişiliktir anlatmak istediğim ama anlatamadığım!

Böylesi bir illet millet ve onun azgın azınlığı Siyonizm; Dünyanın sermayesini sömüren daha saf, daha beyaz, daha azgın bir azınlığın işidir!

Siyonist Terör Yapılanması üzerinden dünyaya ayar çekilmekte! Zenginlikler, kıt kaynaklar sömürülmekte!…

Bu sömürünün devamı için İsrail Efsanesi, mü’min beyinlere bile işletildi! Neymiş?

“İsrail yenilmez, sermayesi tükenmez.. Uzlaşırsan beka bulursun! Çatışırsan kaybedersin! yaklaşırsan yanarsın!...”

Hakikatte ise o karartılmış Cephelerde savaşan Amerika’dır, AB’dir; bunların sermayesi, silahı ve teknolojisidir insanlar!...

İsrail istese de bugün barışamaz! Çünkü Yahudi de esir!... Önlerinde Amerika/Avrupa Sermayesi ve teknolojisi büyüklüğünde bir dağ var!

Bu dağı aşmak için yola koyulan nice imparatorluklar dağıldı… Nice devletler haritadan silindi.. Siyasetçiler, başkanlar… Havralarda, …yıldızlı zulalardaki kayıt, şantaj, montajlarla zincirlendi!

Siyonizm’in O Dağı’na kimseler tırmanamadı… Tırmanmak yürek ister! Silah ve sermaye yetmez!.. İz’an, , vicdan, cesaret gerek ama iman ister!

Derken; “Bir gece ansızın” o dağın zirvesine varıldı!.. Ümmet gaflet uykusunda… O Nûr;  Garbın afaklarına… vardı!...

..ve Siyonist Terör kaybetmiştir! Küresel Azgın Azınlık kaybetti ama Gazze’m yanıyor!... Mum gibi!..

Gazze’de Risalet bağının Gülleri sönerken haykırıyor: “…Yardımcılarım nerede?”

“Nehnû Ensarillah!....” diyebilecek cesaret, iz ’an, iman İlahî!... Wesselam!