• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...

Herkese yetecek kadar zenginlik, güzellik ve nimetle dolu biricik dünyamız; âdemoğlunun suç, günah ve cinayetlerinin mahkûmudur. Böyle giderse yaşayacağımız siyasi, ekonomik.. beter küresel felaketlerin de habercisidir biline!

Paylaşmak istemeyen, haklılığı güçte bulan, mazlumu mahkûm eden o dünya zalimdir! Bekasını; mazlumun en mütevazi kazanımlarını gasp etmede bulan bu dünya şirktir, küfürdür, korsandır! İnsanoğlunun tarihi boyunca nice bedel ve tecrübelerle biriktirdiği maddi ve manevi kazanımlarını suç, günah ve cinayetlerine kurban eden O Dünya ADİL değildir!

Böyle bir dünyanın sonu mükerreren yaşanacak felaketlerdir.

Âdemden beri şu yorgun dünyamız ne zalimler gördü!  Mezarlar, bu vazgeçilmezlerle dolu! Tarih ve siyaset müzeleri; bu sahte ilahların mumya ve heykelleriyle, düzmece din ve zulüm yasalarıyla dolu!..

Alayı ibret ve hayret dolu derslerle ama lanetle anılmakta! Ya bunların varisi çağdaş mimsiz medeniyetin mimarları? İnsanlığa; zorunlu göçler, gözyaşı, soykırımlar dışında insanlığa ne verdiler?  

Bunları ikaz eden nebiler ve onların varisleri ise hasret, minnet ve rahmetle anılmakta!

Tarih; ister M.Ö. 10 bin, isterse M.S. beş bin yılları olsun her zaman CAHİLİYE ve MEDENİ DÖNEM beraber olmuştur!

Hakk’ın hâkimiyetine, adaletin gücüne inanan rejim adildir; o insan da medenidir, moderndir…

Adaleti güçte bilen rejim de insan da zalimdir. ilkesi ilkeldir, zihniyeti cahiliyedir!..

Bizim işimiz ise son yüzyıldaki Cahiliyenin suçları, günah ve cinayetleri, soykırımlarıdır!..

Zarar nerede dönerse kar ordadır! “kimse, kimsenin suçunu yüklemez” kavlince; gelin yanlış yapmış, yakmış yıkmış.. atalarınyanlışlarını düzeltelim; yanmış yüreklere su serpelim; yıktıkları her ne varsa tamir edelim”

Gerekirse yeniden imar edelim -varsa suçları- ortak olmayalım! Dersim’den Zilan’a, Halepçe’den Gazze’ye!...

Siyonistlerden üç ay içinde adalete hesap vermeyen FAİLLERin mal varlıklarına el konulsun! Hiç olmazsa gıyaplarında mahkûm edilsin!

Tabi ki meclis kararıyla!…

Bunun için de “..Bana deha değil belgeler gerekli/ kanıtlar, ifadeler, resmi mühür ve imza..”(İ.Özel)

Tam da bu yüzden HÜDAPAR’ın verdiği kanun teklifi bir milattır.

 Teklifin ehil, yetkin bir birikimin çalışması olduğu açık! Bunun bir başlangıç olacağı da görülmekte! Kolay gelsin ve yola devam HÜDAPAR!

Yüce meclisin bu kara lekeyi aklayacağına inanıyoruz! Türkiye’deki Yahudi vatandaşlarımız, Siyonist Terör’ün militanı olamaz!

Müslüman ülkelerin duyarsızlıkları, halka rağmen sürdürdükleri politikalar; öz halklarını derinden yaralamakta, küresel vicdanı hayrete düşürmekte, Siyonist Terörü cesaretlendirmektedir. Artan Siyonist işgal, tutuklamalar, ağır işkenceler ve bebek katliamları da bu sorumsuzluğun neticesidir…  

Anadolu’m; 1927 sonrası  getirilen, çeşitli unvan ve Müslüman adlarıyla en güzel yerlere yerleştirilen kimi Ermenilerden özellikle de Yahudilerden çok çekti!..

 “Yeter! Söz de karar da milletin!” Tam da bu yüzden “Soykırım suçlarına bulaşmış kişilerin vatandaşlıktan çıkarılması” dair kanun teklifi; Siyonist Sermayeli Terör ve Paralelleri için dermanıdır!

Zinhar gereği!.. Kamuoyu takipte! Wesselam!

HİSSE:

1-Biden’e çekil emri!.. Halk ve Demokrat kadrolardan! Alzaymerli Bidon artık unutkan…  Bu ümmetin de siyaset, vatan ve millete hizmetlerinden(!:)) dolayı hayli yorgun olan zevatı var!.. Çekilmeyi unutanların listesi kabarık da(!)…

2-Elin çağası isot! Koca 15 Temmuz Darbesi için “olmamış, yokmuş, oldu da bitti maşallah..” diyen etkili-yetkililer çoğaldı!

Fetullahlar, Feti oldu! Meskun… sermayedar mahallere; mera ve çayırlara doldu…

Artık mevki makamları, meskun mahalleri… yemliyor! 15 Temmuz’u örtmek için!